12 серп. 2019 14:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Культура
0

142

0

Open-air рок-н-рол: біля Бершаді провели щорічний еко-фестиваль. Фото

Open-air рок-н-рол: біля Бершаді провели щорічний еко-фестиваль. Фото

Skyline - щорічний еко-фестиваль поблизу міста Бершадь


Open-air рок-н-рол: біля Бершаді провели щорічний еко-фестиваль. Фото

Цієї суботи на Вінниччині відбувся вже традиційний щорічний еко-фестиваль Skyline поблизу міста Бершадь. Локація фесту – парк на острові Анталька. Атмосферно, мальовничо, автентично. Тому й збирає цей захід вже четвертий рік поспіль тисячі молодих людей, для яких рок-музика – це ковток свободи. А головне, це можливість зібратися однодумцям і сформувати свою власну незалежну думку щодо розвитку української держави й їх рідного краю.

З самого свого початку цей фестиваль створювався для молоді. Сюди приїздлять з Бершадщини й суміжних районів Вінниччини: Гайсинського, Тростянецького, Теплицького, Чечельницького тощо для того аби поговорити про майбутнє, про чесні людські стосунки, по-європейськи відповідальне відношення до екології, культури й тих справ, які разом доведеться робити молодому поколінню.А надвечір поринути у світ драйву й справжнього рок-н-ролу!

І музичне звучання було дійсно якісним. Саме таким, яке й потрібно було виконавцям. А серед них: на розігрів – заводні Оркестр гарного настрою, молоді рокери One Light Inside та Lumiere, а хедлайнером вечора були легендарні Мотор’ролла. За словами очевидців, атмосфера була неймовірною!

А ще молоді таланти могли демонструвати свої таланти: співати свої пісні або читати власні вірші поруч із визнаними майстрами такими як Наталка Поклад, демонструвати свої вироби hand-made, стати учасником спортивних локацій. А найменші – дітлахи, що завітали з батьками – розважалися на дитячих атракціонах. Куди ж без батутів!

Традиційно, фестиваль відбувався за підтримки народного депутата Миколи Кучера, а генеральним спонсором еко-фестивалю Skyline виступила Громадська організація «Соціальний центр МХП».

Open-air рок-н-рол: біля Бершаді провели щорічний еко-фестиваль. Фото

Open-air рок-н-рол: біля Бершаді провели щорічний еко-фестиваль. Фото  - фото 2

Open-air рок-н-рол: біля Бершаді провели щорічний еко-фестиваль. Фото  - фото 3

Open-air рок-н-рол: біля Бершаді провели щорічний еко-фестиваль. Фото  - фото 4

Open-air рок-н-рол: біля Бершаді провели щорічний еко-фестиваль. Фото  - фото 5

Open-air рок-н-рол: біля Бершаді провели щорічний еко-фестиваль. Фото  - фото 6

Open-air рок-н-рол: біля Бершаді провели щорічний еко-фестиваль. Фото  - фото 7

Open-air рок-н-рол: біля Бершаді провели щорічний еко-фестиваль. Фото  - фото 8

#skyline #bershad #mykola_kucher

Фото - з соцмереж