18 черв. 2015 09:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

156

0

Ортопедичне підприємство у Вінниці допомагає людям повернутись до здорового способу життя

Ортопедичне підприємство у Вінниці допомагає людям повернутись до здорового способу життя

 Виготовляються якісні протези верхніх та нижніх кінцівок, які відновлюють функціональні можливості людей до 80-90%


Ортопедичне підприємство у Вінниці допомагає людям повернутись до здорового способу життя

Засноване в 2005 році Приватне підприємство «Ортопедсервісцентр» надає послуги людям з обмеженими можливостями та працює в сфері ортопедичної допомоги.

Першочерговою задачею підприємства являється безкоштовне забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів, дітей віком до 18 років, а також ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ і ветеранів державної пожежної охорони, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та інших окремих категорій населення протезно-ортопедичними виробами (ТЗР) за їх індивідуальною заявкою.

Основна мета підприємства – забезпечуючи якісними та високофункціональними виробами, дати надію та повернути людей до здорового способу життя.

За допомогою висококваліфікованих спеціалістів, сучасного обладнання, матеріалів та інноваційних технологій, виготовляються якісні протези верхніх та нижніх кінцівок, які відновлюють функціональні можливості людей до 80-90%.

Підприємство виготовляє ортопедичне взуття за індивідуальним замовленням та представляє великий перелік засобів реабілітації:

- Ортези верхніх та нижніх кінцівок;

- Ортопедичні устілки;

- Устілки виготовленні за індивідуальним замовленням;

- Бандажі;

- Корсети;

- Ортопедичні пояса.

Особливим аспектом роботи підприємства є індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Проводяться професійні консультації, підтримується постійний зв'язок з пацієнтом на протязі тривалого часу експлуатації виробу, вчасно усуваються всі недоліки роботи, здійснюється технічне обслуговування та ремонт.

З метою забезпечення комфортних умов для обслуговування пацієнтів та виготовлення ортопедичних виробів, збудований Ортопедичний центр, оснащений якісним обладнання, та в якому надаються безкоштовні консультації лікаря ортопеда та інженера-протезиста.

На підприємстві працюють лише висококваліфіковані спеціалісти, які щорічно підвищують свою кваліфікацію в різних навчальних закладах України, де отримують відповідні сертифікати на виготовлення ортопедичних виробів.

Для виготовлення ортопедичних виробів підприємство використовує комплектуючі вітчизняних та зарубіжних виробників, серед них німецькі фірми: OttoBock, Streifeneder,Blatchford та інші.

До послуг пацієнтів на території Ортопедичного центра знаходиться магазин «Ортопедія» в якому представлений великий асортимент ортопедичної реабілітаційної продукції.

Адреса: м.Вінниця, Хмельницьке шосе ,114 ж Тел. (0432) 56-02-00.