3 груд. 2018 10:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

92

0

Осінні подорожі політиків. Вінницьку область відвідали 9 потенційних кандидатів у Президенти

Осінні подорожі політиків. Вінницьку область відвідали 9 потенційних кандидатів у Президенти

 Протягом осені на Вінниччині побували 9 потенційних кандидатів у Президенти


Осінні подорожі політиків. Вінницьку область відвідали 9 потенційних кандидатів у Президенти

 Хоча офіційно виборча кампанія не стартувала, політики розпочали свої візити в регіони. Упродовж вересня, жовтня та листопада 2018 року Вінницьку область відвідали дев’ять потенційних кандидатів у президенти України.

Про це Вiнниця.info повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Протягом моніторингового періоду на Вінниччині побували Петро Порошенко (Блок Петра Порошенка «Солідарність»), Юрій Бойко (Опозиційний блок), Олег Ляшко (Радикальна партія Олега Ляшка), Олександр Шевченко («Українське об’єднання патріотів – УКРОП»), Олег Тягнибок (ВО «Свобода»), Юлія Тимошенко (ВО «Батьківщина»), Анатолій Гриценко («Громадянська позиція»), Сергій Тарута («Основа») та Валентин Наливайченко («Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість»).

Чинний Президент України Петро Порошенко відвідав місто Вінницю 8 вересня. У цей день Вінниця відзначала День міста, тож Президент взяв участь в урочистостях.

Осінні подорожі політиків. Вінницьку область відвідали 9 потенційних кандидатів у Президенти 

13 вересня на Вінниччині побував Юрій Бойко. У селі Устя Бершадського району він поспілкувався з фермерами. Поїздку Юрія Бойка висвітлював телеканал «Прямий».

11 жовтня у Вінниці був Олег Тягнибок. Зустріч відбулася у Вінницькому обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників. Також у цей день політик відвідав Томашпіль та Шаргород. А вже 14 жовтня під час свого виступу на Марші Слави УПА Олег Тягнибок заявив, що відмовився від участі в майбутніх президентських виборах. Натомість він запропонував висунути єдиним кандидатом від усіх націоналістичних сил колишнього віце-спікера ВРУ Руслана Кошулинського.

У межах президентських праймеріз «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» 14 жовтня у Вінниці побував Олександр Шевченко. Учасниками заходу були члени та прихильники партії. За результатами зібрання було повідомлено, що на Вінниччині Олександра Шевченка підтримано як кандидата в президенти від цієї політичної сили (іншими учасниками внутрішньопартійних праймеріз були Оксана Тунік-Фриз та Ірина Головатенко).

Осінні подорожі політиків. Вінницьку область відвідали 9 потенційних кандидатів у Президенти - фото 2 

ФОТО Сайт політичної партії УКРОП

23 жовтня Вінниччину відвідала Юлія Тимошенко. За її участі відбулися зустрічі у Вінниці та Козятині. У конференц-залі ресторану «Mont Blanc» влаштували конференцію, на якій одноартійцям та прихильникам Тимошенко презентувала свою програму «Новий курс України». Пізніше відбулася прес-конференція та зустріч з керівниками і працівниками фермерських господарств та аграрних підприємств. Також лідерка «Батьківщини» зустрілася з жителями Козятина.

Осінні подорожі політиків. Вінницьку область відвідали 9 потенційних кандидатів у Президенти - фото 3 

7 листопада відвідав Вінницю Анатолій Гриценко («Громадянська позиція»). За участі політика відбулася прес-конференція у готелі «Франція», на якій він представив свою передвиборчу програму та план дій щодо змін країни.

Осінні подорожі політиків. Вінницьку область відвідали 9 потенційних кандидатів у Президенти - фото 4 

13 листопада Валентин Наливайченко, лідер руху «Справедливість», у Вінниці в залі торгово-промислової палати представив свій «План відновлення миру».

Осінні подорожі політиків. Вінницьку область відвідали 9 потенційних кандидатів у Президенти - фото 5 

15 листопада Олег Ляшко провів зустріч на фермерському господарстві «Хлібороб» у селі Зозулинці Козятинського району. Також політик побував у гімназії №1 міста Немирів Вінницької області, де його супроводжував Немирівський міський голова Віктор Качур, який є представником Радикальної партії Олега Ляшка.

Осінні подорожі політиків. Вінницьку область відвідали 9 потенційних кандидатів у Президенти - фото 6

Фото з сайту «Радикальної партії Олега Ляшка»

26 листопада у Вінниці народний депутат Сергій Тарута зустрівся з медиками у форматі круглого столу. Темою зустрічі, що відбулась в «Арт-галереї ХХІ», було проголошено обговорення реформи галузі охорони здоров’я.

 

Осінні подорожі політиків. Вінницьку область відвідали 9 потенційних кандидатів у Президенти - фото 7

Також на 26 листопада планувався приїзд до Вінниці Андрія Садового. Зустріч мала відбутися в рамках програми з обміну досвідом «Urban Talks: Львів&Вінниця». Проте захід було скасовано.

ОПОРА нагадує, що згідно із частиною 1 статті 57 Закону України «Про вибори Президента України», передвиборна агітація розпочинається кандидатом на пост Президента України наступного дня після дня його реєстрації Центральною виборчою комісією і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів.

Вiнниця.info