27 серп. 2021 12:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

146

0

Осінній макіяж-2021: модні кольори та стильні ідеї

Осінній макіяж-2021: модні кольори та стильні ідеї

Які тренди в мейкапі актуальні в цьому сезоні та як повсякденний лук зробити незабутнім


Осінній макіяж-2021: модні кольори та стильні ідеї

Осінь — не привід для смутку за літом, що минає. Гра фарб у макіяжі допоможе створити яскравий затишний образ і підняти настрій. Які тренди в мейкапі актуальні в цьому сезоні та як повсякденний лук зробити незабутнім, читайте в статті.

Осінній макіяж-2021: модні кольори та стильні ідеї

Акцент на очі

Головна функція макіяжу очей — максимально підкреслити природну індивідуальність і привернути увагу.

  • За допомогою стрілок можна вигідно підкреслити очі та зробити їх виразнішими. Малюючи лінії на повіках, стилісти радять експериментувати з кольорами та товщиною. Будь-який інтернет-магазин декоративної косметики пропонує безліч варіантів. Цієї осені в тренді буде не тільки звичний чорний колір, але й зелений, червоний, синій, коричневий, сірий і навіть жовтий. Важливо підібрати техніку малювання під тип обличчя та стиль одягу. Це можуть бути виразні стрілки-«крила», як на показах Moschino та Miu Miu, або кольорові артстрілки, як у Джіджі Хадід. Головне, щоб б’юті-лук виглядав гармонійно.

Осінній макіяж-2021: модні кольори та стильні ідеї - фото 2

  • Фаворити прийдешньої осені — колор-варіації жовтих, шоколадних, лілових, фіолетових і неонових відтінків, наносити які можна в будь-якій техніці: димчастому смокі, з повним макіяжем або без мейка, поєднуючи з глітером і шимером. Необов’язково це робити акуратно. Широкі мазки на повіках і штрихи за принципом «що недбаліше, то краще» — один з актуальних трендів макіяжу очей.
  • Вимога до вій цієї осені — довгі, об’ємні та кольорові. Звичайно, чорні вії не втратили популярності, але чому б не додати фарб? Кольорову туш уже встигли продемонструвати Люсі Бойнтон, Жанель Моне, Марго Роббі та інші знаменитості. Тим, хто хоче урізноманітнити осінній б’юті-образ, стилісти радять скористатися прикладом зірок і використовувати яскраву деталь у вечірньому та повсякденному макіяжі.

Вологі губи та яскрава помада

Цієї осені варто купити помаду з лаковим або глянсовим ефектом. Серед «найсмачніших» кольорів — помаранчевий, рожевий (від фуксії до скарлет), фіолетовий та вишневий. Підбирати відтінок потрібно під свій кольоротип. Наприклад, власниці каштанових локонів і темних очей Лілі Коллінз і Кіра Найтлі надають перевагу ефектному сливовому, жіночному малиновому та стриманому бежевому, а рудоволоса Джессіка Честейн обирає блискучий карамельний, грайливу фуксію та делікатний рожевий.

Осінній макіяж-2021: модні кольори та стильні ідеї - фото 3

Новинка осіннього макіяжу-2021 — прозорий або кольоровий блиск для губ з вологим ефектом. Наносити його можна просто на губи або поверх улюбленої помади. Чим природніше виглядатиме покриття, тим краще, тому легка недбалість під час нанесення лише вітається. У тренді — нюдові, кавові та карамельні відтінки з додаванням дрібного шимера. Створити на губах спокусливий об’єм допоможе ефект омбре.

Підкреслюємо брови

Абсолютний хіт осіннього макіяжу «мильні брови» (Soap Brows). Отримати такий ефект допоможуть олівець і гель-фіксатор. Досить розчесати волоски в напрямку вгору, промалювати на шкірі відсутні лінії, закріпити укладку праймером, та ідеальні брови — готові. Стилісти радять поєднувати їх з бронзовими тінями, рум’янами нейтрального відтінку і глянцевим блиском для губ.

Модний макіяж очей для особливого випадку

Мерехтливі акценти додають шику будь-якому макіяжу, тому для створення вечірнього образу використання блискіток, шимера і глітера — більше ніж доречно.

Осінній макіяж-2021: модні кольори та стильні ідеї - фото 4

  • Смокі-айс із додаванням великих і дрібних блискіток у тон до кольору тіней допоможе зробити карі очі ще виразнішими. Ідеальні відтінки карооких красунь — фіолетові, червоні, чорні, графітові, темно-коричневі, рожеві, сині й смарагдові. Найкраще їх підкреслять туш і олівець чорного кольору.
  • Власницям блакитних і сірих очей підійдуть тіні яскравих і холодних відтінків сірого, блакитного, фіолетового та синього з нанесенням у техніці димчастого макіяжу. Для контрасту можна додати на верхню повіку трохи зелених, червоних і білих акцентів. Надасть мейкапу особливу родзинку блакитна, зелена або синя туш.
  • Зеленооким дівчатам стилісти радять звернути увагу на кремові та бежеві тіні, а також палітру сірого та жовтого. Це допоможе не перевантажити образ і зробити погляд м’яким і звабливим. Колір туші може бути чорним або коричневим. Стрілки краще малювати чорним, сірим або зеленим олівцем, відтінок якого на пару тонів темніший у порівнянні з природним кольором очей.

Збираючись на клубну вечірку, можна поекспериментувати з різними варіантами декорування. Стрази, малюнки або наклейки в тату-стилі — відмінний спосіб дати волю внутрішньому креативу і створити б’юті-образ, що запам’ятається.