4 груд. 2020 17:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

62

0

Особливості під час перевезення меблів

Особливості під час перевезення меблів

Як організувати перевезення меблів?


Особливості під час перевезення меблів

Ми чудово знаємо як зробити так, щоб ваше вантажоперевезення пройшло якомога краще. Адже ми уже на протязі багатьох років щоденно здійснюємо доставку десятків різних вантажів. Варто зазначити, що перевезення меблів gruzar.com.ua/ua/perevozka-mebeli одна з наших основних спеціалізацій. Якщо ви звернулися в компанію Грузар, можете сміливо розраховувати на якісне виконання робіт та кращий сервіс в місті Київ. Ми гарантуємо збереження ваших вантажів підчас транспортування.

Як організувати перевезення меблів?

Перевезення меблів одна з основних послуг в великому місті. Найчастіше всього її замовляють приватні обличчя, котрі хочуть оновити інтер’єр своєї оселі або люди, котрі планують квартирний переїзд gruzar.com.ua/ua/kvartirnuj-pereezd. Варто зазначити, що доволі часто до нас звертаються також продавці та виробники меблів, котрі завжди зацікавлені в послугах перевізника. Але для того, щоб даний захід пройшов без ексцесів варто враховувати певні нюанси.

В першу чергу, зверніть свою увагу на те, що саме ви плануєте везти. Адже саме від конструкції виробів залежить те, як їх потрібно транспортувати. Почати потрібно з крупно габаритних предметів. Ні для кого не секрет, що останні створюють найбільшу складність під час вантажоперевезень gruzar.com.ua/ua, але не для компанії Грузар. Через свої розміри, великі ліжка, дивани, шафи чи столи, зазвичай, неможливо винести з оселі. В цьому разі вам потрібно буде провести їх розбирання. При цьому, ті предмети що вільно проходять через двері й легко поміщаються в ліфт розбирати не треба. Справа в тому, що вироби з дерева не люблять коли їх часто розбирають та збирають. Тому, чим менше ви будете це робити, тим довше вони вам прослужать.

Щоб не помилитися, обов’язково поміряйте розміри дверних отворів та меблів. Інакше ви можете розібрати те, що й так можна спокійно винести. В більшості випадків для розбирання не потрібно володіти якимось специфічними навичками. Адже подібні вироби зазвичай мають доволі просту й зрозумілу конструкцію. Наприклад, для того щоб впоратися з середньостатистичним столом потрібна лише викрутка та хвилин десять вашого часу. Варто зазначити, що іноді трапляються і більш складні випадки. Але, в основному, це справедливо для крупно габаритних та дорогих виробів на кшталт шафи купе. В цьому разі ви завжди можете звернутися до професіоналів. Працівники компанії Грузар можуть впоратися з перевезенням меблів будь-якої складності.

Як впоратися з кутовим диваном?

В більшості випадків така проблема виникає підчас квартирного переїзду. Але нехай вас не лякають його великі розміри. Подібні дивани вирізняються доволі простою модульною конструкцією. В більшості випадків вони легко діляться на три складові. Це спинка, бокова та висувна частина.

Почати варто з бокового модуля. Він зазвичай кріпиться за допомогою пари залізних гачків. Для того, щоб їх роз’єднати достатньо підняти бокову частину вверх та потягнути в бік. Висувна частина дуже частино взагалі ніяк не фіксується в середині конструкції. Вона вільно ходить по направляючих і достатньо просто витягти її до кінця та потягнути на себе. Іноді для її від’єднання потрібно використати гайковий ключ. Після цього ви можете від’єднати бильці. Вони так само фіксуються за допомогою гачків. Але ви можете й не робити цього, якщо частини дивани без проблем проходять через двері. Після того, як ви закінчите розбирати диван, бажано запакувати його частини. Оскільки мова йде про достатньо міцні меблі з м’якою оббивкою, то буде цілком достатньо завернути її в декілька шарів стрейч плівки.