15 квіт. 2020 16:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

83

0

Особливості та переваги страховки від PZU у Вінниці

Особливості та переваги страховки від PZU у Вінниці

PZU входить в топ-5 страхових компаній країни, що є наслідком надійності і високого сервісу обслуговування


Оформлення страхового поліса є сучасним рішенням величезної кількості проблем, незмінних супутників по життю. Послуга допомагає отримати додаткову впевненість у своїх силах, адже ви або близькі будуть знаходитися під надійним захистом.

Неважливо, чи необхідна страховка на нещасний випадок або звичайна автостраховка ‒ за допомогою страхової компанії PZU у вас з'явиться можливість оформити страховий поліс на вигідних умовах.

Особливості та переваги страховки від PZU у Вінниці

Переваги співпраці з PZU

В Україні знаходиться 100+ представництв компанії, в яких щодня оформлюється 4 000+ страхових полісів. При цьому PZU входить в топ-5 страхових компаній країни, що є наслідком надійності і високого сервісу обслуговування, який пропонує вам компанія.

За допомогою PZU вам доступно 120+ страхових продуктів, що відносяться до будь-якого аспекту життєдіяльності людини.

Компанія PZU має польське походження, проте вже давно веде свою діяльність на території Литви, Латвії, Білорусі та України.

Види страховки від компанії PZU

Страховка у Вінниці доступна для оформлення одразу в 4 представництвах компанії PZU.

Жителям міста доступні такі страхові поліси:

  • Страховка авто ‒ сюди відноситься КАСКО, ОСАГО і інші програми захисту, які є чудовим способом захистити автомобіль від нещасного випадку. На сайті компанії є зручний калькулятор, за допомогою якого розрахувати остаточну вартість страхового поліса простіше простого.
  • Добровільна медична страховка на підприємстві ‒ ще один спосіб залучити на вакантне місце в компанії надійний персонал. За допомогою страхового поліса здійснюється представлення будь-яких медичних послуг працівникам за необхідності.
  • Страхування життя ‒ це надійний спосіб подбати про безпеку близьких, якщо спіткає нещасний випадок.
  • Страхування велосипедистів ‒ відшкодування збитків та шкоди здоров'ю внаслідок участі велосипедиста в ДТП.
  • Медична страховка ‒ поліс, який передбачає відшкодування збитку при виникненні проблем зі здоров'ям.
  • Туристична страховка ‒ корисний поліс, який можна оформити при подорожі за кордон, так і по Україні. В страховку входить будь-яка медична допомога, якої потребує клієнт на момент здійснення подорожі.

Співпраця з PZU передбачає дотримання всіх загальноприйнятих стандартів ведення фінансової звітності. Також компанія-член: МТСБУ, Європейської Бізнес Асоціації і Американської Торгівельної Палати.

Вступайте в сім'ю з 6 млн щасливих і захищених клієнтів компанії PZU.