24 квіт. 2020 15:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

61

0

Останні новини футболу. Що відбувається з футболом під час пандемії

Останні новини футболу. Що відбувається з футболом під час пандемії

Огляд українських видань які пишуть про футбол на sportarena


У цій статті я підібрав для Вас огляд українських видань які пишуть про футбол. Читайте в цьому випуску новини футболу sportarena.com/uk/futboll: президент "Брешії" заборонив своєму форварду Маріо Балотеллі спілкуватися із зіркою порноіндустрії; претендент на пост президента УПЛ Олександр Шевченко просить перенести вибори в зв'язку з коронавірусів; вінгер "Олександрії" Дмитро шастати під час карантину займається садівництвом.

Світовий футбол: форварду "Брешії" Балотеллі заборонили спілкуватися із зіркою порноіндустрії

Під час карантину нападник "Брешії" Маріо Балотеллі запустив шоу в своєму Інстаграме. У ньому він спілкується зі знаменитими людьми з різних сфер в прямому ефірі.

Гостем одного з шоу повинен був стати зірка порноіндустрії і режисер еротичних фільмів Роккі Сіффреді.

Однак президент "Брешії" Массімо Челліно висловився проти спілкування свого форварда з порноактором. Він пригрозив футболістові санкціями, якщо той вийде в прямий ефір для інтерв'ю у Роккі.

До речі, Балотеллі в найближче трансферне вікно може перейти в турецький "Галатасарай".

Раніше новини футболу повідомляли, що у президента "Брешії" Массімо Челліно діагностували коронавірус.

Новини футболу України: Олександр Шевченко просить перенести вибори на пост президента УПЛ

Голова Львівської асоціації футболу Олесандр Шевченко є претендентом на пост президента УПЛ. Він просить перенести вибори з 27-го квітня на більш пізній термін у зв'язку з карантином. Таким чином, Шевченко дає шанс своїм конкурентам подати свої заявки.

Нагадаємо, що нещодавно Кабмін продовжив карантин в Україні до 11-го травня. Це відмінний привід перенести вибори президента УПЛ. До того ж, Шевченко - єдиний, хто встиг подати заявку на участь у виборах. Олександр не бажає залишатися єдиним кандидатом. Він упевнений, що це - нечесна боротьба.

У Шевченка є своя програма, проте він озвучить її суть вже напередодні виборів. Найбільше в футболі Олександр цінує чесність і відкритість. Він має бажання створити продукт, який приверне увагу і інтерес цільової аудиторії, який захочуть купити.

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів, що заявка львівських "Карпат" про висунення Олега Смайлійчука на пост президента відхилена, так як була подана занадто пізно (після 17-го квітня).

Ймовірно, вибори президента УПЛ перенесуть на середину травня.

Чемпіонат України повідомляв про те, що "Динамо" і "Шахтар" можуть потрапити в Лігу чемпіонів завдяки рейтингу УЄФА.

Дмитро шастати на карантині перетворився в садівника

Вінгер "Олександрії" Дмитро шастати розповів, що під час карантину проводить своє дозвілля на дачі з дівчиною.

Футболіст рідко дивиться новини, щоб менше нервувати. Першу частину карантину він провів в Києві, потім перебрався на заміську дачу. Раніше Дмитро приїжджав сюди тільки для того, щоб посмажити шашлики. Вона не розрахована на тривале проживання, тому довелося зробити ремонт, і все привести в порядок.

Дмитро висадив лаванду, упорядкував простір для життя, спиляв сучки на деревах, нарубав дров. Тепер він зможе топити будинок. Сам гравець сміється, що поступово перетворюється в садівника. І така роль йому дуже подобається.