18 груд. 2012 16:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Влада
0

68

0

Парламент Вінниччини втратив 4 «бійців»

Парламент Вінниччини втратив 4 «бійців»

Вінницька облрада достроково припинила повноваження Миколи Джиги, Олександра Домбровського, Григорія Заболотного та Віктора Тимошенка у зв'язку з їх обранням депутатами Ради


Парламент Вінниччини втратив 4 «бійців»

Вінницька обласна рада на сесії 18 грудня достроково припинив повноваження 4 депутатів у зв'язку з їх обранням депутатами Верховної Ради.

Про це сказано у відповідних рішеннях облради.

Зокрема, мандатів депутата облради позбулися екс-губернатори області Микола Джига та Олександр Домбровський, екс-голова облради Григорій Заболотний та екс-керівник Вінницької митниці Віктор Тимошенко.

44-річний Віктор Тимошенко був обраний депутатом Ради як самовисуванець у одномандатному виборчому окрузі №198 у Черкаській області.

63-річний Микола Джига - як висуванець від Партії регіонів у окрузі №15 у Вінницькій області.

60-річний Григорій Заболотний - як самовисуванець в окрузі №17 у Вінницькій області.

50-річний Олександр Домбровський - як самовисуванець по окрузі №11 у Вінницькій області.

Тимошенко й Джига у Вінницьку облраду обиралися за списками ПР, Домбровський і Заболотний - як висуванці від партії "Єдність". І якщо Джига й Тимошенко, які обиралися за партійними списками, автоматично передадуть свої мандати наступникам, то Домбровський і Заболотний обиралися в мажоритарних округах у Калинівці та Бершаді, де відповідно до діючого законодавства обласна виборча комісія має оголосити довибори.

Нагадаємо, що 12 грудня тринадцять представників Вінницької області прийняли присягу у новій Верховній Раді.

10 листопада Центральна виборча комісія оголосила результати виборів Ради за партійними списками в загальнодержавному багатомандатному окрузі й 220 з 225 одномандатних округів.

ВИННИЦА.info

 


0
0