15 трав. 2019 17:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

112

0

Патрульні розшукали дівчат, які хотіли зірвати фігури на Київському мосту. Відео

Патрульні розшукали дівчат, які хотіли зірвати фігури на Київському мосту. Відео

Поліцейські розшукали двох дівчат, які 13 травня намагалися пошкодити скульптури тварин на Київському мосту. На одну із студенток склали проток про адміністративне правопорушення.


Патрульні розшукали дівчат, які хотіли зірвати фігури на Київському мосту. Відео

Поліцейські розшукали двох дівчат, які 13 травня намагалися пошкодити скульптури тварин на Київському мосту. На одну із студенток склали протокол про адміністративне правопорушення.

« Отримавши інформацію про порушниць від небайдужих вінничан, її передали працівникам патрульної поліції. Інспектори їх розшукали та склали на 17-річну вінничанку протокол за дрібне хуліганство, згідно статті 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

З обома студентками Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища провели роз’яснювальну бесіду щодо наслідків скоєного ними. Дівчата пообіцяли більше такого не робити», - повідомили у сюжеті Ситуаційного центру.

Нагадаємо, що 13 травня завдяки камерам відеонагляду було виявлено неадекватну поведінку двох дівчат. Одна з них перелізла через огорожу, наражаючи на небезпеку своє власне життя. А згодом не вподобала бронзові скульптури кота та гусака на Київському мосту.


Нагадаємо, раніше вже на Київському мосту вандали пошкодили бронзову фігуру гусака, одну з восьми, які встановили наприкінці року для прикрашення мостової споруди. Гусаку зігнули лапу, ймовірно його хотіли відірвати від перил. Зараз фігура на реставрації в скульптора, який її виготовив – Володимира Овраха.

Згодом фігурку повернули на місце.

Вінниця.info

title