20 черв. 2017 15:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

51

0

Педос звільнив офіцера, який торгував наркотиками, і заступника начальника Лівобережного відділення поліції

Педос звільнив офіцера, який торгував наркотиками, і заступника начальника Лівобережного відділення поліції

 Полковник поліції Юрій Педос зaзнaчив, що тaкий гaнебний вчинок не сумісний з перебувaнням нa службі в поліції


Педос звільнив офіцера, який торгував наркотиками, і заступника начальника Лівобережного відділення поліції

Начальник ГУ НП Вінниччини Юрій Педос підписав наказ про притягнення до дисциплінарної відповідальності ряду працівників та керівництва Лівобережного відділення поліції через причетність дільничного інспектора поліції до злочину, пов’язаного із зберіганням та збутом наркотичного засобу.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

Полковник поліції Юрій Педос зазначив, що такий ганебний вчинок не сумісний з перебуванням на службі в поліції. За результатами службового розслідування вказаного дільничного офіцера поліції керівник ГУНП своїм наказом звільнив зі служби в поліції.

Цим же наказом заступника начальника превенції Лівобережного відділення поліції звільнено з посади, заступника начальника відділення попереджено про неповну посадову відповідність, керівнику відділення оголошено сувору догану.

Юрій Педос під час спілкування з особовим складом наголосив, що головна вимога, яку можуть ставити керівники підлеглим – це розкриття злочинів, добросовісне ставлення до службових обов’язків, реагування на усі без винятку звернення громадян.

«Головний критерій нашої діяльності - є те, як нас оцінюють люди, наскільки ми професійно і вчасно прийшли на допомогу тим, хто її потребує», - резюмував керівник поліції.

Він наголосив, що  будь-які  фальсифікації  в роботі чи інші ганебні факти будуть жорстко каратися відповідно до закону.

Як ми раніше повідомляли, 15 червня працівниками управління СБУ та Департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції України за процесуального керівництва прокуратури, викрито та затримано на місці події старшого дільничного офіцера поліції одного з відділень поліції Головного управління Національної поліції у регіоні за незаконний збут наркотичних засобів.

Нагадаємо, що Педос покарав начальників поліцейських, які організували наркобізнес: звільнення і догани. Співрoбітники Служби безпеки Укрaїни викрили нa Вінниччині двoх пoліцейських нa oргaнізaції рoзгaлуженoгo нaркoугрупoвaння.

Вінниця.info