2 трав. 2018 17:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Афіша Вінниці
0

311

0

Перед концертом у Вінниці актор «ДИЗЕЛЬ ШОУ» Сашко Бережок зізнався, що скоро знову стане татом

Перед концертом у Вінниці актор «ДИЗЕЛЬ ШОУ» Сашко Бережок зізнався, що скоро знову стане татом

 Перед концертом у Вінниці актор «ДИЗЕЛЬ ШОУ» Сашко Бережок зізнався, що скоро знову стане татом


Перед концертом у Вінниці актор «ДИЗЕЛЬ ШОУ» Сашко Бережок зізнався, що скоро знову стане татом

 Вже скоро «ДИЗЕЛЬ ШОУ» гучно відсвяткують своє триріччя у Вінниці!

29 травня о 19.00 у Будинку офіцерів улюблені гумористи презентують вінничанам та всім гостям міста свою нову концертну програму «Нам три роки». Так що готуйтесь насолоджуватися новими веселими номерами-шедеврами, гумористичними піснями і…зустрічати зіркового майбутнього татуся!

Стало відомо, що у родині головного «зятя» «ДИЗЕЛЬ ШОУ» Олександра Бережка та його дружини Олени влітку з'явиться друга дитинка!

Перед концертом у Вінниці актор «ДИЗЕЛЬ ШОУ» Сашко Бережок зізнався, що скоро знову стане татом

Про майбутнє поповнення Олександр і Олена розповіли лише тоді, коли приховати положення вже було неможливе.

Зараз щасливі батьки міркують над іменем сина і активно готуються до радісної події.

- Олена більше часу присвячує собі і майбутній дитині, намагається відпочивати, а я намагаюся зробити неможливе – підтягнути ремонтні роботи в будинку, доробити дитячу, купити необхідні меблі. У всьому мені намагається допомагати наш півторарічний первісток Гліб. Він ходить за мною хвостиком, любить працювати молотком і підбирати цвяхи. За ним тільки встигай угледіти! – з посмішкою розповідає Олександр Бережок.

- Зараз у Гліба такий період, коли йому необхідна увага мами, увесь час проситься на ручки, – зізнається дружина актора Олена. - Тому в нас вахтовим методом по черзі «працюють» бабусі. А другий синочок поводиться дуже активно, увесь час пинається, намагаючись зарядити мені то по печінці, то по нирках. Гліб був набагато спокійніший. Останнім часом дуже хочеться солодкого і всякої смакоти. І хоч вага набирається швидше, ніж зі старшим, вирішила одержувати задоволення від свого стану і ні в чому собі не відмовляти. А от у різних гучних заходах себе обмежила.

Перед концертом у Вінниці актор «ДИЗЕЛЬ ШОУ» Сашко Бережок зізнався, що скоро знову стане татом - фото 2

Сашко з Оленою разом вже сім років, ростять сина і будують будинок своєї мрії. Подружжя вважає, що особлива енергетика місця допомогла їм стати батьками.

- Коли ми вперше побували на ділянці, де планували будувати будинок, Олена оглянулася навколо і прошепотіла мені на вушко: «Або тут, або ніде!». Вона відчула, що тут їй буде добре. І дійсно, наше селище унікальне, перебуває в енергетично сильному місці. Після того як поселилися тут, Олена незабаром завагітніла. І от через півтора року ми знову чекаємо диво! І за дівчинкою пізніше ще сходимо, тільки вже в інший магазин. Ми мріємо про велику родину! - зізнається Олександр Бережок.

Перед концертом у Вінниці актор «ДИЗЕЛЬ ШОУ» Сашко Бережок зізнався, що скоро знову стане татом - фото 3

Бажаючи зірковій родині найтепліших спогадів про трепетні місяці очікування перед зустріччю з другим синочком, нагадуємо всім вінничанам, що велика і дружня родина «ДИЗЕЛЬ ШОУ» вже скоро порадує усіх нас веселими сюрпризами і новою порцією позитиву!

Не пропустіть 29 травня о 19.00 у Будинку офіцерів новий концерт «ДИЗЕЛІВ» у Вінниці!

Квитки на концерт можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, Вінницької обласної філармонії, ТСК «Магігранд» (2 поверх) і ТЦ «Петроцентр».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Перед концертом у Вінниці актор «ДИЗЕЛЬ ШОУ» Сашко Бережок зізнався, що скоро знову стане татом - фото 4

Перед концертом у Вінниці актор «ДИЗЕЛЬ ШОУ» Сашко Бережок зізнався, що скоро знову стане татом - фото 5