15 жовт. 2010 10:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

38

0

Перед призначенням держкерівників Вінницької області направлятимуть у комісію

Перед призначенням держкерівників Вінницької області направлятимуть у комісію

Відповідне розпорядження про створення такої комісії підписав голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига, який її і очолив.


Перед призначенням держкерівників Вінницької області направлятимуть у комісію

У Вінницькій області створена кадрова комісія.

Про це повідомила помічник голови Вінницької облдержадміністрації Ірина Кравченко.

Вона повідомила, згідно розпорядження голови Вінницької облдержадміністрації Миколи Джиги комісію створено для "ефективного вивчення ділових та професійних якостей кандидатур для призначення на посади та звільнення з посад керівників органів виконавчої влади області та керівників державних підприємств, що належать до сфери управління міністерств, інших центральних органів виконавчої влади".

Очолив новостворену комісію голова Вінницької облдержадміністрації. До її складу також увійшли заступники голови облдержадміністрації, начальник відділу кадрової роботи, начальники деяких управлінь.

Комісія також розглядатиме питання щодо продовження терміну перебування на державній службі та притягнення до дисциплінарної відповідальності.

"Створення кадрової комісії – знак того, що ми прагнемо прозорості і виваженості в кадрових рішеннях. До влади повинні приходити професіонали. Ми посилимо усвідомлення відповідальності за той обсяг роботи, який державний службовець повинен виконувати на займаній посаді", - прокоментував своє рішення М.Джига.

 

ВИННИЦА.info


0
0