16 берез. 2020 13:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Здоров‎’‎я
0

162

0

Перелік вінницьких аптек, де очікують поповнення запасів масок та дезінфікуючих засобів

Перелік вінницьких аптек, де очікують поповнення запасів масок та дезінфікуючих засобів

В яких аптеках 16 березня очікують надходження партій захисних масок, рукавичок і де є дезінфікуючі засоби


Перелік вінницьких аптек, де очікують поповнення запасів масок та дезінфікуючих засобів

Департамент охорони здоров’я Вінницької ОДА повідомив, в яких аптеках області 16 березня очікують надходження партій захисних масок, рукавичок і де є дезінфікуючі засоби.

Надходження партій захисних масок очікується в аптеки «Євроаптека», «Конекс». Під замовлення - «Техмедсервіс».

Захисні рукавички наразі наявні в аптеках: «Конекс», «Техмедсервіс», «Авіцена», «Вінницька міська аптека», «Євроаптека», «Подорожник».

Дезінфікуючі засоби можна запитати в мережі аптек: «Конекс», «Євроаптека», «Подорожник», «Вінницька міська аптека».

Нагадаємо, 16 березня в Україні підтвердили 5 випадків коронавірусу – 4 в Чернівецькій області, 1 – в Житомирській (летальний).

13 березня в Україні було зафіксовано першу смерть людини, інфікованої коронавірусом COVID-19. Померла 71-річна жінка Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із зафіксованим лабораторно підтвердженим випадком COVID-19.

У Вінницькій області визначили лікарні, де надаватимуть допомогу у разі виявлення коронавірусу. Також мер Вінниці Сергій Моргунов звернувся до вінничан щодо ситуації поширення коронавірусу у світі, зокрема в Україні. Він закликав мешканців міста дотримуватися правил під час карантину, який триватиме до 3 квітня.

З 12 березня до третього квітня у школах Вінниці призупинено навчання, з 14 березня на карантин закривають дитячі садки та інклюзивні центри.

У Вінниці 13 березня ввели додаткові обмежувальні заходи аби запобігти розповсюдженню захворювання COVID-19 – дитячі ігрові зони та тренажерні зали закриють. Розглянуть можливість дистанційного замовлення та доставки продуктів для споживачів.

Як відомо, з 12 березня до 3 квітня в Україні ввели карантин.

Вінниця.info