26 січ. 2023 09:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

221

0

Переваги інтернет-магазину "Фокстрот" у місті Одеса

Переваги інтернет-магазину "Фокстрот" у місті Одеса

Виберіть у каталозі магазину необхідну вам техніку, вивчіть докладний опис у картці товару та оформіть покупку


Переваги інтернет-магазину "Фокстрот" у місті Одеса

Перший магазин мережі «Фокстрот» з'явився у 1994 році, на сьогоднішній день мережа включає понад 160 торгових точок, що спеціалізуються на продажі електронної та побутової техніки. Торговельна мережа працює з 35 країнами Європи та пропонує продукцію різних брендів. На сайті foxtrot.com.ua в Одесі ви зможете ознайомитися з представленим асортиментом, який окрім техніки включає зоотовари, садовий інвентар, меблі, сантехніку, книги, посуд, товари для спорту та туризму, інструменти, товари для дітей та багато іншого.

Переваги магазину «Фокстрот» у місті Одеса

  • Вартість представлених товарів нижча, ніж у конкурентів. Компанія безпосередньо співпрацює з виробниками, тому пропонує оригінальну продукцію європейської якості. На території Одеси працює чотири офлайн магазини.
  • Для консультації клієнтів працює контакт-центр, якому вже більше 17 років, тут клієнти можуть отримати відповіді на всі питання, що їх цікавлять, 7 днів на тиждень з 8.30 до 22.00.
  • У магазині постійно проводяться акції та пропонуються товари з хорошими знижками (до 80%), дізнатися про які ви можете на сайті або, зробивши підписку, у цьому випадку повідомлення будуть надходити до вас на телефон або електронну пошту.
  • Кожен користувач може зареєструватися в особистому кабінеті, де можна оформляти та відстежувати замовлення, та отримати при реєстрації 200 бонусів.
  • У магазині працює бонусна програма, покупці отримують кешбек від кожної покупки, використовувати його можна при оплаті товару.
  • За необхідності тут модно придбати подарункову картку мінімальним номіналом від 100 грн. Це оптимальне рішення у тому випадку, якщо ви не знаєте, що подарувати близькій людині. Якщо у вас немає можливості вручити її особисто, ви можете переслати йому електронний сертифікат навіть у тому випадку, якщо він знаходиться в іншому місті.
  • У разі необхідності можна замовити відеоконсультацію, вказавши своє ім'я, телефон та найменування товару, що цікавить.
  • Оплата за товар приймається будь-якими зручними способами: готівкою, безготівкою, на картку.
  • Можна оформити розстрочку або кредит на товар, а також здійснювати оплату частинами.
  • Доставка здійснюється через пошту, кур'єрські служби та на особистому транспорті магазину.

Виберіть у каталозі магазину необхідну вам техніку, вивчіть докладний опис у картці товару та оформіть покупку. Для оперативного пошуку товару можна скористатися пошуковим рядком.