27 трав. 2021 12:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

304

0

Переваги та недоліки мультиварки, які варто враховувати перед покупкою

Переваги та недоліки мультиварки, які варто враховувати перед покупкою

Найпопулярнішим приладом можна вважати мультиварку


З кожним роком на прилавках магазинів з’являються нові приладдя для комфортнішого та швидшого приготування їжі. Найпопулярнішим приладом можна вважати мультиварку. Цей пристрій досі викликає багато суперечок, адже хтось вважає його абсолютно непотрібним, а хтось вже не може приготувати без нього жодної страви. Назвати мультиварку незамінною технікою важко, адже вона швидше просто полегшує процес приготування їжі і якщо для вас це головне, то варто обдумати таку покупку.

А на https://npshopping.com/ru/blog/multicooker можна трохи детальніше дізнатися про те, як обрати хорошу мультиварку та не переплачувати за непотрібний набір функцій.

Переваги та недоліки мультиварки, які варто враховувати перед покупкою

Переваги мультиварки

Мультиварка доволі універсальна. В ній можна приготувати майже будь-яку страву без додаткових зусиль за відносно короткий проміжок часу. Для цього не потрібно володіти особливими навичками кулінарного мистецтва, адже в більшості випадків прилад самостійно підбирає потрібну температуру та час приготування страви.

Майже всі сучасні мультиварки обладнані системою “скороварки”, яка дозволяє готувати улюблені страви набагато швидше. Без неї ви будете витрачати таку ж кількість часу, що і на приготування їжі на звичайній плиті. Здебільшого господині купують мультиварки саме через цей режим.

Пристрій підходить для приготування каш, запікання та смаження м’яса й навіть випічки. Деякі моделі дозволяють робити йогурт. Все залежить від чаші та наявних режимів, проте навіть найпростіший прилад дійсно можна назвати універсальним.

Тефлонове покриття допоможе вберегти страви від пригорання, але повністю відмовлятися від олії також не варто. Не забувайте й про техніку безпеки, аби не нашкодити собі впливом високих температур.

Недоліки мультиварки

Попри велику кількість плюсів у ній є мінуси. Перш за все, потрібно пам’ятати, що тефлон потребує дуже бережного та ніжного ставлення. Уважно слідкуйте за тим, щоб не пошкодити чашу, адже тоді її доведеться міняти.

Ще одним вагомим недоліком може стати ціна. Бюджетні варіанти навряд чи потішать вас широким функціоналом, а за дійсно хороший прилад з великою кількістю режимів доведеться віддати кругленьку суму.

Попри свою універсальність та мультизадачність вона не може стати повноцінною заміною хлібопічці чи духовці. Якщо ви випікаєте торти чи домашній хліб, то для цього краще придбати спеціалізовану техніку. Мультиварка в цьому плані підходить лише тоді, коли ви готуєте подібні страви рідко й сенсу купувати ту ж хлібопічку просто немає.

Потрібна вона чи ні, вирішувати лише вам, проте погодитись з тим, що вона значно спрощує процес приготування їжі та економить час, все ж доведеться.

Розглянути широкий асортимент мультиварок можна на деяких американських сайтах, наприклад Amazon чи Ebay. Попри широкий вибір там можна натрапити на вигідні акції та придбати пристрій набагато вигідніше, ніж в українському магазині побутової техніки.

Якщо ви все ж наважитеся замовляти товари з США, Китаю, Польщі, Великобританії чи Німеччини, варто скористатися послугами форвардингового сервісу NP Shopping. Вартість доставки залежить від фактичної ваги товару разом з упакуванням. Також не забувайте, що за відправлення вартістю від 100 євро і вище потрібно платити митні платежі. Детальніше про це можна дізнатися на сайті NP Shopping, а також за допомогою спеціального калькулятора вирахувати приблизну вартість доставки.

Терміни прибуття товару в Україну - від 8 робочих днів.