13 берез. 2019 09:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

90

0

Переваги житлового комплексу з дитячим садком

Переваги житлового комплексу з дитячим садком

Переваги житлового комплексу з дитячим садком


Якщо дитячий садок знаходиться на території житлового комплексу, це зручно і для маленьких дітей, яким складно проводити багато часу в дорозі, і для батьків. Є можливість приготувати сніданок, нікуди не поспішаючи. Дорога до закладу не пролягатиме маршрутом зі щільним автомобільним та пішохідним трафіком. Щоб залишити дитину під наглядом вихователів, достатньо спуститися на перший поверх будинку.

Переваги житлового комплексу з дитячим садком

На увагу заслуговує столичний житловий комплекс комфорт-класу Хеппі Хаус. Концепція житлового комплексу орієнтована на сім’ї з дітьми. Проектом передбачено реконструкцію дошкільного закладу №494. Дитячий садок нового покоління зможе прийняти 120 вихованців, тоді як раніше — лише 80. Заплановано збільшення території дитячого садка з 948 до 1495 кв. м.

Численні дослідження демонструють, що візуальне середовище, у якому перебувають діти від одного до семи років, значно впливає на їхнє психічне здоров’я. Тому при розробці дизайн-проектів девелоперські компанії намагаються відійти від стандартних рішень. В оздобленні перших поверхів ЖК HAPPY HOUSE та оформленні інтер’єрів приміщень дитячого садка буде використано яскраві кольори.

Чому обирають ЖК ХЕППІ ХАУС?

Новий житловий комплекс приваблює інвесторів, для яких важливі такі умови:

  • Продумана інфраструктура для навчання, розвитку та дозвілля дітей. Окрім дитячого садку, передбачено відкриття центру розвитку дитини, сімейного кафе, магазинів іграшок та дитячого харчування. Будуть облаштовані дитячий і спортивний майданчики та місця для відпочинку. На території житлового комплексу працюватиме Mama Hub, де батьки зможуть поділитися досвідом, поспілкуватися на актуальні теми, дізнатися останні новини і відпочити.
  • Привабливе розташування. Дорога на автівці до центру Києва займає 15 хвилин. Безпосередньо поруч із будинком знаходиться станція метро «Берестейська» та зупинки наземного громадського транспорту. До найближчого парку — 15 хвилин пішки.
  • Район з розвиненою інфраструктурою. Поруч із ЖК HAPPY HOUSE є 12 шкіл (до найближчої — 4 хвилини пішки), йога-студії і фітнес-клуби, кафе і ресторани, аптеки і сервісні центри. До парку Нивки — 15 хвилин пішки, до Київського зоопарку — 3 хвилини на авто.
  • Безпека. На дитячому і спортивному майданчиках будуть встановлені камери відеоспостереження, які можна синхронізувати зі смартфоном. Щоб переконатися, що дитина у безпеці, достатньо відкрити мобільний застосунок.
  • Комфорт. Передбачено велопарковку, зарядні станції для електрокарів та підземний паркінг на 70 паркомісць. У приміщенні буде встановлено датчики задимлення, сигналізацію, систему пожежогасіння.
  • Інновації. Власники квартир отримують доступ до мобільного застосунку SFERA, завдяки якому можна сплачувати за комунальні, контролювати споживання електроенергії, опалення та водопостачання, виносити власні ідеї на спільне обговорення з сусідами, замовляти будь-який сервіс від ремонту до вигулу собаки.
  • Якість матеріалів і будівництва. Технологія будівництва — монолітно-каркасна. Передбачено монтаж двокамерних енергоощадних склопакетів з п’ятикамерним профілем. У квартирах буде залито лазерну стяжку товщиною 50 мм, виконано гідроізоляцію «мокрих точок», вирівняно стіни та стелю.

Деталі про хід будівництва HAPPY HOUSE та умови придбання квартир озвучать у відділі продажів. Звертайтеся!