20 верес. 2021 17:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

65

0

Перша значна криптоподія сезону офлайн — «Гроші майбутнього»

Перша значна криптоподія сезону офлайн — «Гроші майбутнього»

25–26 вересня 2021 року у Вінниці відбудеться третя міжнародна конференція «Гроші Майбутнього», присвячена інноваціям фінансово-технологічної сфери


Перша значна криптоподія сезону офлайн — «Гроші майбутнього»

Фінансово-технологічна революція набагато ближча, ніж вважає суспільство. Реальний інноваційний прорив останнього десятиріччя — криптовалюти. Й хоча багато адептів традиційних фінансових систем продовжують сіяти сумніви, спеціалісти криптообмінника Crybex стверджують: крипта — тут і назавжди з нами.

Crybex — генеральний спонсор «Грошей Майбутнього»!

25–26 вересня 2021 року у Вінниці відбудеться третя міжнародна конференція «Гроші Майбутнього», присвячена інноваціям фінансово-технологічної сфери. Crybex став генеральним спонсором заходу, який пройде в інноваційному просторі "Miro Space" за адресою: м. Вінниця, вул. Келецька, 57. Ми запрошуємо вінничан та жителів інших міст відвідати одну з найбільших блокчейн-подій України.

На заході виступлять ключові представники криптоіндустрії, блокчейн-розробники, фінансисти й інвестори з усього світу. Під час конференції відомі криптоексперти й лідери думок обговорять останні тенденції й новітні підходи у фінансовій і криптовалютній сферах, а також в галузі інвестування. Для новачків і досвідчених користувачів індустрії ми розповімо, як здійснити обмін криптовалют у Вінниці, Києві, Харкові й будь-якому іншому місті України та як застосовувати їх в реальному житті.

Блокчейн, DLT, децентралізовані фінанси, цифрова трансформація та переродження банківської системи, регулювання віртуальних активів, штучний інтелект, кібербезпека, NFT, новітні розробки — ці та багато інших тем будуть висвітлені під час конференції.

Унікальність й знаковість події

Ось лише кілька причин відвідати івент:

  • унікальні квитки у вигляді невзаємозамінних токенів (NFT);
  • пізнавальні доповіді топових експертів;
  • гарячі обговорення актуальних трендів в криптосфері, що розвивається динамічніше за будь-яку іншу;
  • захопливі панельні дискусії;
  • якісний нетворкінг та дуже crypto friendly атмосфера;
  • авторська екскурсія містом Вінниця.

Чи буде цікаво? — Так! Чи буде корисно? — Вище очікувань! Долучайтесь до вражаючого заходу й створюйте світ майбутнього разом з нами!

Офіційний сайт події: https://money-future.org/

Перша значна криптоподія сезону офлайн — «Гроші майбутнього»