18 листоп. 2021 08:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

80

0

Персональний менеджер та спрощена система оплати: «Вінницягаз Збут» пропонує послуги з постачання електроенергії для бюджетних організацій

Персональний менеджер та спрощена система оплати: «Вінницягаз Збут» пропонує послуги з постачання електроенергії для бюджетних організацій

Вигідні умови та супровід персонального менеджера від «Вінницягаз Збут»


Персональний менеджер та спрощена система оплати: «Вінницягаз Збут» пропонує послуги з постачання електроенергії для бюджетних організацій

ТОВ «Вінницягаз Збут», що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, бере активну участь у процедурах закупівлі на ProZorro, як постачальник електроенергії для бюджетних організацій, пропонуючи вигідні умови та супровід персонального менеджера.

«Щоб збільшувати портфель клієнтів, наша компанія активно долучається до участі у державних закупівлях. З початку 2021 року ми пройшли уже 388 процедур. У 78 випадках «Вінницягаз Збут» визнано переможцем та укладено договори про співпрацю. Наразі ми постачаємо електроенергією 175 підприємствам», — розповідає директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

Серед основних переваг співпраці з нами: можливість оплати за фактом споживання, оплата відразу і за електроенегію і за послугу розподілу, індивідуальний підхід, гнучкі цінові пропозиції.

«Ми піклуємось про кожного клієнта. За кожним споживачем електроенергії закріплений персональний менеджер. Окрім цього, «Вінницягаз Збут» надає можливість клієнтам – юридичним особам платити за послугу розподілу електричної енергії через постачальника. Таке впровадження спрощує для клієнтів ведення бухгалтерії та дозволяє економити час та ресурси. Замість двох компаній – оператора розподілу та постачальника – клієнт взаємодіятиме тільки з менеджером постачальника,- зазначає начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ «Вінницягаз Збут» Галина Чубатенко.

Протягом десяти місяців 2021 року клієнти ТОВ «Вінницягаз Збут» наростили споживання електричної енергії з 11,8 тис. кВтгод у січні до 710 тис. кВтгод у жовтні. Всього за цей час компанія реалувала понад 3,7 млн кВтгод електроенергії.

Нагадаємо, що з 1 липня 2019 року кожен споживач-юридична особа може вільно обирати постачальника електроенергії, у якого буде закуповувати ресурс для власного споживання. Що стосується бюджетних установ та державних компаній, вони зобов'язані проводити закупівлі товарів або послуг відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі». Тож придбання ними електричної енергії має відбуватися за процедурою публічної закупівлі – відкритими торгами.

Детальніше про умови придбання електроенергії на сайті ТОВ «Вінницягаз Збут» – https://vn.gaszbut.com.ua/business

Замовити послугу електропостачання або проконсультуватися можна за телефоном: (067) 4336415, або онлайн за посиланням:

https://vn.gaszbut.com.ua/customer-business

Довідка

Нагадаємо, ТОВ «Вінницягаз Збут» отримало ліцензію на постачання електричної енергії юридичним і фізичним особам-підприємцям у червні 2020 року. Компанія вже понад шість років працює на енергетичному ринку та завжди надійно виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного.