26 черв. 2016 14:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

63

0

У Вінниці нагородили призерів чемпіонату з аматорського футболу Вінницької прем’єр ліги 2016

У Вінниці нагородили призерів чемпіонату з аматорського футболу Вінницької прем’єр ліги 2016

 У Вінниці отримали відзнаки футболісти-аматори


У Вінниці нагородили призерів чемпіонату з аматорського футболу Вінницької прем’єр ліги 2016

 Нещодавно у Вінниці була створена Громадська організація « Федерація Футболу Вінниці», під егідою якої за короткий час було проведено 55 матчів в рамках Вінницької прем’єр ліги сезону 2016 року, 3 міжобласних турніри дитячо-юнацького футболу та міжміський матч ветеранів.

25 червня в готелі « Поділля» відбулось нагородження команд – призерів загальноміського турніру з аматорського футболу Вінницької прем’єр-ліги -2016, який було присвячено Герою Небесної Сотні вінничанину Максиму Шимку.

На урочисту зустріч організатори запросили матір Максима Шимка, керівників ГО « Федерація Футболу Вінниці», депутата Вінницької міської ради Вадима Кудіярова тренерів та спонсорів турніру, серед них Ігор Скоромний та Сергій Кудлаєнко.

«Змагання проходили з 4 квітня по 4 червня, 300 учасників з 11 команд Вінниці та області забили 314 голів. Вінницька прем’єр ліга створює здорову конкуренцію і показує новий рівень організації змагань. Ми хочемо активно розвивати спортивну інфраструктуру та приділити увагу дитячо-юнацькому спорту, а не тільки аматорському футболу. Ми любимо футбол і хочемо зробити його яскравим та видовищним спортом. Футбол має бути заради футболу», - наголосив Президент ВЛП Юрій Корбут.

За словами організаторів чемпіонат потрібно було повести у стислі строки , до Євро 2016, але це не вплинуло на якість , наприклад, арбітри були найвищого рівня, жодних нарікань до судівського корпусу. Для підтримки студентства команди ВНТУ та ВНАУ були повністю звільнені від внесків за участь в турнірі і така практика буде продовжуватись.

Медалі і кубки переможців отримали команди ФК « ЯСКО» - 1, ФК « СВ-АВТО»-2 та ФК « ФЕНІКС»-3, нагороди вручили мама Максима Шимка Зоя Семенівна та Сергій Кудлаєнко. Пам’ятні вимпели, подарунки, відзнаки отримали всі учасники турніру, серед яких команди з Погребища та Тиврова.

Організатори відзначили спортивного ведучого ВДТ-6 Олега Геннадійовича Хохлова та переможців спортивного прогнозування. Іменну футболку Федерації Футболу Вінниці отримав у подарунок Сергій Кудлаєнко.

« Після Євро 2016 особливо хочеться допомагати знаходити і підтримувати спортивні таланти. Майбутнє спорту в наших руках, а це патріотична, сильна, здорова молодь», - підкреслив Кудлаєнко.

«Щиро дякую за пам'ять про сина організаторам та бажаю нових перемог і звершень усім учасникам. Ніколи не втрачайте наполегливості та волі до перемоги, це важливо не тільки в спорті, а й в житті», - побажала учасникам Зоя Семенівна, мати Максима Шимка.

У Вінниці нагородили призерів чемпіонату з аматорського футболу Вінницької прем’єр ліги 2016

У Вінниці нагородили призерів чемпіонату з аматорського футболу Вінницької прем’єр ліги 2016 - фото 2

У Вінниці нагородили призерів чемпіонату з аматорського футболу Вінницької прем’єр ліги 2016 - фото 3

ВИННИЦA.info