8 груд. 2015 10:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

80

0

Підкуп, кубло тарганів та прострочені продукти. У Вінниці «Ревізор» не залишив жодної таблички

Підкуп, кубло тарганів та прострочені продукти. У Вінниці «Ревізор» не залишив жодної таблички

 У Вінниці «Ревізор» не залишив жодної таблички 


Підкуп, кубло тарганів та прострочені продукти. У Вінниці «Ревізор» не залишив жодної таблички

7 грудня вийшла в ефір «Нового каналу» програма «Ревізор», цього разу під ревізію потрапила Вінниця. 

Нагадаємо, ведучий Вадим Абрамов наприкінці серпня  у Вінниці перевірив 6 закладів: кафе «Бібліотеку», продуктовий магазини «АТБ» і «Варшава», ресторан «Велюр», готель «Профспілковий» та пересувну кав’ярню «Кафешку-канапешку». Чому ж жоден з них не отримав табличку ревізора? Отже, по черзі ...

До речі, у Вінниці «Ревізора» вперше намагалися підкупити, та вперше програма побачила так багато тарганів.

Кафе «Бібліотека» в центрі Вінниці.

Закладу лише 4 місці, але в ньому ревізор знайшов забиту мийку, брудні витяжки, хаос в холодильнику, чорне масло в фритюрі, все без стикерів та пил в залі. Те чого «Ревізор» не міг пробачити, то це занадто «худий » салат, йому недодали 26 грамів.

«Через проблеми з чистотою і порядком «Ревізор» не може рекомендувати бібліотеку кафе у Вінниці », - сказав Абрамов.

Після ревізії вінницькі ресторатори прийшли у готель до ведучого «поговорити». Такого в історії «Ревізора» ще не було. Чуток про підкупи команди було багато, але працівники кафе «Бібліотека» у Вінниці були першими, хто справді зважився на подібний крок. У готель, де мешкав Вадим Абрамов, прийшла делегація з «Бібліотеки». Два співробітника кафе принесли Вадиму… сніданок.

Цей вчинок було розцінено як підкуп.

 

Ревізія у супермаркеті«Варшава», зганьбила Вінницю. Ревізор туди навіть обіцяв направити юристів з перевіркою. Тут ревізор виявив цілу низку порушень, це кубло тарганів, які практично були скрізь, прострочені продукти, в холодильнику бруд та зберігання без товарного сусідства, температура взагалі не відповідає тої в якій повинні зберігатися продукти. Найбільше вразило ревізора, це кубло тарганів, які він знайшов і в залі супермаркету.

«Тут скрізь таргани, повна санітарія і пекло », - сказав В. Абрамов.

В цьому закладі ревізор також не залишив табличку.

 

Схожа ситуація і в цілодобовому супермаркеті «АТБ», там ревізор виявив неналежне зберігання продуктів та зіпсований товар, бруд та грибок на стінах. В магазині списані продукти зберігаються з тими що мають йти на продаж…. А ще переклеювання стікерів, тут додають продуктам кілька днів «життя». Про табличку тут мова також не може йти.

 

У готелі «Профспілковий», ведучий залишився на ніч, він поселився в однокімнатний двомісний номер. В радянському готелі ревізор знайшов безліч недоліків: брудну ковдру, холодильник зі смородом, незручне ліжко, телевізор з неякісною «картинкою»…..

Ресторан «Велюр» також потрапив під приціл ревізора. Тут Абрамову сподобався інтер’єр, він навіть замовив VIP кімнату, але і там знайшов бруд, жуйки, безпорядок в холодильниках і морозильниках та все без стікерів. Але найголовніше ревізора обвішали.

«Безпорядок на кухні і об все це неприпустимо, тому ревізор не може рекомендувати ресторан «Велюр» у Вінниці », - сказав ведучий.

 

 А ще була перевірка переїзної «Кафешки-канапешки». При перевірці міні кафе ведучий зауважив, що тут немає умов для вуличної кухні. Абрамов замовив і спробував еспресо,та хот-дог. Кетчуп та гірчиця були без маркування, що звісно ревізор не міг не помітити, а ще в міні холодильнику була неналежна температура та дівчина працівник без санітарної книжки. Відзнаку «Кафешка-канапешка» не отримала.

 

ВИННИЦА.info

title

title

title

title

title

title