27 трав. 2020 15:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

54

0

Підлітка, який зник у Вінниці, розшукали в Немирові

Підлітка, який зник у Вінниці, розшукали в Немирові

Як розповів підліток, до монастиря він поїхав з цікавості.


Підлітка, який зник у Вінниці, розшукали в Немирові

26 травня поліцейські розшукали 17-річного підлітка, який не повернувся додому після прогулянки на велосипеді. Працівники поліції знайшли хлопчика у м. Немирів.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 17.00 години до поліції звернулась жителька Вінниці із заявою про зникнення свого 17-річного сина. Жінка розповіла, що хлопець вранці на велосипеді поїхав на прогулянку та мав намір зайти до церкви, що знаходиться неподалік від їх будинку. Мобільний телефон юнака був виключений. Хлопець має проблеми зі здоров’ям, тож матір неабияк хвилювалася.

На пошуки підлітка задіяли весь особовий склад Київського відділення поліції, ювенальних поліцейський обласного главку та працівників управління патрульної поліції.

Шукали хлопця також за допомогою соціальних мереж та мобільного сервісу Київстар «Пошук діти».

Орієнтування розіслали усім мобільним та пішим патрулям поліції, правоохоронці перевіряти місця його можливого перебування.

Близько 19.00 години на спецлінію поліції 102 надійшло повідомлення, що схожого за описом юнака громадяни бачили неподалік жіночого монастиря у м. Немирів.

Поліцейські прибули за вказаною адресою та відвезли хлопця додому.

Як розповів підліток, до монастиря він поїхав з цікавості. Поліцейські провели з хлопцем та його рідними профілактичну бесіду.

Вінниця.info