21 берез. 2016 21:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

94

0

Підозрюваний у державній зраді екс-начальник поліції Вінниччини звернувся до Шокіна

Підозрюваний у державній зраді екс-начальник поліції Вінниччини звернувся до Шокіна

 Антон Шевцов особивсто звертувся до Генеральної прокуратури і Служби Безпеки України,


Підозрюваний у державній зраді екс-начальник поліції Вінниччини звернувся до Шокіна

 Колишній керівник аоліції Вінниччини Антон Шевцов особивсто звертувся до Генеральної прокуратури і Служби Безпеки України, письмово оформивши свою згоду на співпрацю із слідством.

Про це 21 березня підполковник написав на своїй сторінці у "Фейсбук", прикріпивши фото звернень до Віктора Шокіна і Василя Грицака.

 

Сегодня посетил Генеральную прокуратуру Украины и СБУ, где обратился к Главе Службы безопасности Василию Грицаку и Генер...

Опубліковано Антоном Шевцовим 21 березень 2016 р.

Сьогодні вранці колишній правоохоронець також заявивив через соцмережі про те, що проходить лікування і співпрацює із слідством.

Нагадаємо, що 20 березня екс-начальника Вінницької поліції Антона Шевцова відпустили на волю, оскільки впродовж 72 годин йому так і змогли обрати запобіжний захід. Варто зазначити, що  Антон Шевцов затягував розгляд справи, як міг. Під час засідання А.Шевцов неодноразово скаржився на погіршення самопочуття. Для нього тричі за день викликали швидку допомогу.

Як ми раніше повідомляли, вінницькі активіти знайшли у соцмережах провокативні фото Антона Шевцова з російським депутатом Валуєвим та пости, що прославляли "русский мир". 23 лютого вони прийшли до ГУ НП Вінниччини, аби запитати у правоохоронця, чи він не сепаратист. Керівника на місці не застали.

10 березня автомайданівці влаштували пікет під стінами управління поліції області з вимогою звільнити Шевцова з посади. Активісти палили шини і перекривали траси міжнародного значення, аби в МВС на них звернули увагу.

14 березня Хатія Деканоідзе підписала указ про звільнення ШевцоваЕкс-поліцейський пояснив на власній сторінці у соцмережу, що пішов сам.

17 березня Шевцова затримали при спрабі втекти з України в Росію. 

ВИННИЦА.info