4 черв. 2021 17:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Культура
0

174

0

«Підпільний Стендап» обіцяє: «19 червня у Вінниці сміятимуться всі!»

«Підпільний Стендап» обіцяє: «19 червня у Вінниці сміятимуться всі!»

Насміятися досхочу, почути свіжі жарти кращих стендап комікі України і незабутньо провести вечір зможуть всі вінничани вже скоро


«Підпільний Стендап» обіцяє: «19 червня у Вінниці сміятимуться всі!»

Насміятися досхочу, почути свіжі жарти кращих стендап комікі України і незабутньо провести вечір зможуть всі вінничани вже скоро.

19 червня о 20:00 у PIROGOV SKY – новій території відпочинку просто неба у музеї-садибі Пирогова пройде концерт «Підпільного Стендапу» і розривний вечір сміливого гумору.

- Це буде пікантно-гостро, розкішно-смішно, яскраво-гаряче і просто незабутньо! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – «Підпільний стендап» – це не звичайне гумористичне шоу, а найсміливіший стендап-проект України. Тут тільки безкомпромісні і актуальні жарти. Це живий, справжній стендап, часом жорсткий, але завжди неймовірно смішний! А ще – це яскраві вечірки, які нікого не залишать байдужим!

Тож скоріше купуйте квитки (від 200 гривень) всього у один клік тут.


19 червня продовжувати наше життя сміхом будуть кращі стендап коміки України:

Свят Загайкевич творець «Підпільного» і тих самих жартів «які неможливо забути», яскравий актор,ю що працює у жанрі імпровізації.

Настя Дєрская переможниця Стендап фестивалю в Одесі 2019, учасниця «Жіночий квартал», «Гуднайтклаб», коментаторка «Богиня шопінгу».

Сергій Ліпко переможець численних фестивалів, двічі переможець шоу «Розсміши Коміка», учасник шоу «ГуднайтКлаб» на «1+1», сценарист проекту «Телебачення Торонто».

Макс Вишинський учасник шоу «ГуднайтКлаб» на «1+1», сценарист популярних телешоу, запрошений гість естрадних гумористичних проектів країни.

Юрій Коломієць лауреат фестивалю 2nd International COMEDY week in Kiev.

«Підпільний Стендап» обіцяє: «19 червня у Вінниці сміятимуться всі!»

«Підпільний Стендап» обіцяє: «19 червня у Вінниці сміятимуться всі!» - фото 2

Гучно заявивши про себе на всю Україну, команда «Підпільного стендапу» сьогодні збирає аншлаги всюди.

Окрім смачного відвертого гумору, їхній додатковий козир – особлива атмосфера на кожному концерті, коли між артистом і глядачем немає жодних стін та меж.

Жарти створюються прямо на очах ошелешеної, але завжди винятково щасливої публіки.

«Підпільний Стендап» обіцяє: «19 червня у Вінниці сміятимуться всі!» - фото 3

«Підпільний Стендап» обіцяє: «19 червня у Вінниці сміятимуться всі!» - фото 4

– Цей концерт стане справжній подарунок для цінителів сучасного гумору, прекрасний початок для тих, хто ще раптом не знайомий зі стендапом, і просто шикарний вечір, який продовжить життя сміхом, - обіцяють організатори. - Так що не забудьте розпустити свої ремінці комплексів, розкрити свою свідомість і дозволити собі сміятися у цей вечір над усім! Але врахуйте: колишніми після почутого ви вже не будете!..

А самі артисти «Підпільного» зізнаються:

- Давно не бачилися і уже скучили за вами, Вінниця! Нам так багато вам треба розказати — круті жарти, нові думки, історії... фух. Так що приходьте 19 червня у PIROGOV SKY слухати, сміятися і проводити незабутньо час!

Збирайте друзів та всіх, кого любите!

19 червня о 20:00 просто неба у музеї-садибі Пирогова стендап коміки «Підпільного» дадуть такого жару та драйву, що вся Вінниця буде гудіти та згадувати ще довго!!!

Нагадаємо: крім концерту, на території PIROGOV SKY глядачів також чекатиме стильна відпочинкова лаунж-зона з фудкортом, майстер-класами і цікавими фотозонами.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

За підтримки Національного музею-садиби М. І. Пирогова.

Медіа-партнер – Вінниця.info

«Підпільний Стендап» обіцяє: «19 червня у Вінниці сміятимуться всі!» - фото 5

title