7 квіт. 2020 17:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

82

0

Підробіток в Вінниці на час карантину

Підробіток в Вінниці на час карантину

Робота з дому


Вінниця вважається невеличким містом в Україні, численність мешканців становить менше 400 000 людей, з яких майже 1/4 приходиться на пенсіонерів, інвалідів, домогосподарок та дітей. В період пандемії більшість людей втратила роботу, проте потрібно годувати свої родини, допомагати менш забезпеченим фінансами родичам. Робота з дому, яку можна обрати для себе на Kabanchik.ua, завжди стане у нагоді у тяжкий період. Тим, хто звик до оффлан-праці, потрібно буде скоректувати свої життєві пріоритети і підлаштуватися під сучасні реалії карантину.

Підробіток в Вінниці на час карантину

Яка онлайн-робота пропонується ресурсом

1. Перекладач, особливо той фахівець, що володіє декількома мовами, завжди знайде для себе завдання. Особливий попит на англійську, німецьку, турецьку мови. Потрібен переклад текстів, книг, довідкової літератури. Вартість роботи складає 70-80 грн./сторінку, за місяць публікується близько 1500 замовлень, тому вдасться заробити до 12000 грн..

2. Редактура статей. Підходить для людей, які відмінно володіють граматикою, стилістикою, пунктуацією, тому можуть швидко виправити всі помилки. В залежності від того, яка тема та на якій мові коригується текст (рідній чи іноземній мові), розцінки коливаються в межах 10-40 грн./сторінку. Працюючи щодня, ви зможете отримати на картку 9000 грн., бо протягом 4-х тижнів публікується 1200 проектів.

3. Репетиторство. Щоб обирати подібні завдання, потрібно вільно володіти іноземною мовою, мати педагогічні здібності до викладання та «дружити» з методологією, яка допоможе скласти схему індивідуального навчання. Репетиторство також включає в себе підготовку до ЗНО по точним та гуманітарним наукам, «підтягування» слабких, відстаючих учнів у різних класах. Вартість визначається годиною занять, які можна проводити по Скайпу. Нижчий ціновий поріг складає 50 грн./годину, верхня межа може сягати 300 грн./годину онлайн-занять. За місяць на Кабанчику можна побачити десь 4000 завдань, а заробити – приблизно 15000 грн.

4. Написання/редагування статей. Якщо у шкільні роки ви любили писати твори, послідовно та доступно викладаючи інформацію у шкільних роботах, настав час, щоб застосувати давні навички на користь гаманця. Заробіток складає 40-70 грн./1000 друкованих знаків, новачкам краще спробувати свої здібності на одній статті. Якщо буде добре виходити (а це засвідчать відгуки клієнтів), не бійтеся братися за більш об'ємні проекти. Замовники, яким дуже подобається праця виконувача, починають з ним співробітництво на постійній основі. Численність проектів за місяць складає десь 3500 штук, а середній заробіток додасть у бюджет 15000 грн.

5. Тестування програмного забезпечення. Сюди входить перевірка функціонування ігрових платформ, роботи сайту, додатків на десктопи та мобільні версії. Початкові виконавці ставлять ціну в 50 грн., а досвідчені фахівці беруть за глибинне тестування від 500 грн.. Ви маєте змогу відправити заявку на 300 проектів, що публікуються протягом місяця. Зароблені гроші у кількості 13000 грн. стануть вагомим внеском у сім'ю чи власне користування.

Перші кроки в онлайн-світ заробітку

Не вагайтесь: краще спробувати, ніж лишити себе шансу отримати такі необхідні щоденно гроші. Навіть якщо на початку будуть деякі помилки, ви зможете їх виправити і надалі працювати краще. А тим, хто досвідчений, не прийдеться довго напрацьовувати портфоліо, бо вони відразу можуть розмістити власні роботи, підтвердивши високу кваліфікацію.