24 січ. 2019 10:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

165

0

Пішохідний перехід з підвищенням біля 12-ї та 13-ї школи. Вінничани зареєстрували петицію

Пішохідний перехід з підвищенням біля 12-ї та 13-ї школи. Вінничани зареєстрували петицію

 Вінничани звернулися до міської ради із проханням облаштувати біля двох шкіл пішохідний перехід із підвищенням


Пішохідний перехід з підвищенням біля 12-ї та 13-ї школи. Вінничани зареєстрували петицію

 23 січня вінничани зареєстрували звернення до міської ради з проханням облаштувати пішохідний перехід біля 12-ї та 13-ї школи. Аналогічний перехід облаштований біля школи № 4. 

«Вважаю, що даний перехід суттєво вирішить питання, викладене у попередній петиції про те, що перехід постійно у воді, та дозволить, не чекаючи «сприятливих погодних умов» та наступного навчального року, приходити до школи з сухими ногами. Звісно, не відкладаючи заплановані роботи по капітальному ремонту зливної каналізації. 

Облаштування піднятого пішохідного переходу біля школи дозволить мінімізувати ризики виникнення небезпечних ситуацій в яких можуть постраждати діти. Унеможливить повторення ситуації, щодо поганої роботи зливової каналізації при неякісному виконанні ремонтних робіт, і діти зможуть безперешкодно перетинати проїзджу частину», – йдеться  у петиції.

Раніше вінничани вже підписували петицію щодо облаштування пішохідного переходу до 12-ї школи, оскільки він постійно у воді. У міській раді відповіли, що заплановано роботи по капітальному ремонту зливової каналізації по вул. Максима Шимка в районі шкіл №12 та №13. 

Проведення робіт планувалося виконуватись за сприятливих погодних умов протягом 2018 року. У випадку несприятливих погодних умов, роботи по капітальному ремонту зливової каналізації по вул. Максима Шимка в районі шкіл №12 та №13 будуть виконуватись протягом 2019 року.

Станом на зараз, петиція зібрала 7 підписів із 350 можливих. До кінця збору підписів залишилося 13 днів.

Вінниця.info