2 груд. 2016 17:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

77

0

Після поліцейської реформи реєструвати автівки у Вінниці стане вдвічі швидше

Після поліцейської реформи реєструвати автівки у Вінниці стане вдвічі швидше

 На місці старого Вінницького МРЕВ створили аналог прозорих офісів  


Після поліцейської реформи реєструвати автівки у Вінниці стане вдвічі швидше

8 грудня у Вінниці відкриють новий сервісний центр МВС Вінниччини.

Про це Вінниця.info повідомив речник регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області Володимир Мотичко.  

«Реєстрація та перереєстрація транспорт засобів, зняття та постановка на облік, видача та заміна посвідчень водія, в принципі, всі функції, які раніше виконував  МРЕВ, тепер відбуватиметься у новому форматі. Сервісний центр буде працювати за принципом прозорих офісів, які з успіхом вже діють у Вінниці.

Перше, що вразить власників автомобілів, коли вони тільки переступлять поріг, це реконструкція приміщення, бо центр діятиме на місті старого МРЕВ по вулиці Ботанічній, 24. Потім  загальна площа. Для сервісу ми її розширили. Якщо раніше працювали 5-7 адміністраторів, то тепер  одночасно обслуговувати чергу  буде 12 працівників. Це вдвічі скоротить час для людей.

Наприклад, зареєструвати транспортний засіб можна буде за кілька годин.  Також у кожного буде конкретний час , адже працювати будемо у режимі електронної черги. І ніхто не буде нервувати, бо у кожного буде свій конкретний час.

Гасло нового сервісного центру – швидкість , якість, професійність, відкритість», -  розповів речник регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області Володимир Мотичко.  

Вінниця.info