28 лип. 2019 15:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

171

0

Після скандалу фанатів вінницької «Ниви» знову допустять на матчі

Після скандалу фанатів вінницької «Ниви» знову допустять на матчі

У цьому сезоні в чемпіонаті України також дебютує команда «Нива» U-19


Після скандалу фанатів вінницької «Ниви» знову допустять на матчі

Найближчі домашні матчі «Ниви» будуть допущені вболівальники. Нагадаємо, за напад фанів на суддю в грі з «Поліссям» минулого сезону нашу команду покарали 5 домашніми іграми без глядачів. Але клуб подав апеляцію, яка ще не розглянута.

Повідомляє прес-служба ФК «Нива».

Колінс Нгаха, головний тренер клубу, прокоментував зміни у складі. За його словами, нові футболісти нічим не гірше за тих, що пішли з «Ниви».

«З «Ниви» пішов провідний захисник Роман Адаменко. Але повернулися Назар Виздрик і Олександр Калітов – це гравці з досвідом. Знову за нашу команду гратиме місцевий оборонець Дмитро Попов. Але йому потрібен час, аби набрати форму після перерви у виступах на професійному рівні. Водночас травмований Владислав Когут (єдиний в команді. На жаль, у нас було не так багато часу, як під час зимової перерви, аби новачки зігралися. А також для відпрацювання тактичних схем», – зазначив Нгаха.

У цьому сезоні в чемпіонаті України також дебютує команда «Нива» U-19. Колектив створений із вихованців провідних місцевих футбольних шкіл і є майбутньою зміною для флагмана вінницького футболу.

Вiнниця.info