8 лип. 2017 11:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

245

0

Піца від ветеранів АТО: у Козятині відкрили «ArmAto PIZZA»

Піца від ветеранів АТО: у Козятині відкрили «ArmAto PIZZA»

 Піца від ветеранів АТО: у Козятині відкрили «ArmAto PIZZA».


Піца від ветеранів АТО: у Козятині відкрили «ArmAto PIZZA»

 6 липня в місті Козятин у новозбудованому торговельному центрі, що по провулку В.Наумова стартував проект «ArmAto PIZZA». Особливостю закладу є те, що готувати піцу будуть лише учасники антитерористичної операції.

Про це повідомляє прес-служба Козятинської міської ради.

В піцерії поки що працює декілька людей, але власник закладу шукатиме ще бажаючих приєднатися до справи серед бійців АТО.

 «Я довго йшов до цього і без підтримки друзів і близьких всього цього не було б. У проекті готують піцу тільки бійці АТО», — розповідає ідейний натхненник та засновник «ArmAto PIZZA», захисник України Олексій Каратєєв. Допомагає пізнавати основи нової справи і дружина.

Що стосується оформлення піцерії, як висловився господар закладу, то декор був подарований іншими військовослужбовцями. Це чи то прапор батальйону, чи бойові нагороди є і фотосвітлини з передової.

Боєць радить всім, хто прийшов з фронту, не жити минулим, а шукати заняття до душі. Майже у кожному місті України діють спілки ветеранів. Там колишнім воїнам можуть допомогти знайти однодумців для власної справи. В Козятині це громадська організація «Козятинська Асоціація учасників бойових дій та учасників АТО».

На відкриття з подарунками завітав міський голова Олександр Пузир, який побажав молодому підприємцю успіху, наполегливості та невтомної енергії на новому поприщі діяльності.

Те, що власноруч там випікають учасники бойових дій, подобається відвідувачам настільки, що уже в першій половині дня вільних столиків не було. 

Піца від ветеранів АТО: у Козятині відкрили «ArmAto PIZZA»

Піца від ветеранів АТО: у Козятині відкрили «ArmAto PIZZA» - фото 2

Піца від ветеранів АТО: у Козятині відкрили «ArmAto PIZZA» - фото 3

Піца від ветеранів АТО: у Козятині відкрили «ArmAto PIZZA» - фото 4

Піца від ветеранів АТО: у Козятині відкрили «ArmAto PIZZA» - фото 5

Вiнниця.info, фото з сайту Козятинської міської ради.