6 лют. 2020 14:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

51

0

«По-хазяйськи»: вінничани зняли відео, як чоловік викидав з багажника мішки сміття

«По-хазяйськи»: вінничани зняли відео, як чоловік викидав з багажника мішки сміття

Мішки з будівельними відходами він залишав на території колишнього хімзаводу за адресою вул. Янгеля, 4.


 «По-хазяйськи»: вінничани зняли відео, як чоловік викидав з багажника мішки сміття

У Вінниці громадяни зафіксували, як чоловік вивантажував сміття зі своєї машини. Мішки з будівельними відходами він залишав на території колишнього хімзаводу за адресою вул. Янгеля, 4. Відео з діями порушника надіслали Муніципальній варті.

«До одного із наших мобільних додатків небайдужий громадянин надіслав відео, як невідомий чоловік з багажника легкового автомобіля, на якому приїхав, один за одним, так «по-хазяйськи» діставав мішки із будівельним сміттям і викидав їх прямо на територію по вулиці Янгеля 4.

Якщо коротко, то ось так і виникає сміттєзвалище...», - зазначають інспектори.

Інспектори Муніципальної варти, прибувши на місце події були вражені кількістю викинутого сміття. Особу невідомого чоловіка встановили та склали на нього протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП. Тепер йому загрожує покарання у вигляді накладення штрафу розміром до 1360 грн.

Згодом у Муніципальній варті повідомили, що чоловік виконав умови припису і забрав своє сміття назад, повантаживши до багажника.


«Сподіваємося, що чоловік більше подібного не вчинятиме», - додають інспектори.Нагадаємо, що у Вінниці працівники Муніципальної варти виявили два порушення благоустрою – один громадянин зливав рідкі побутові відходи у Південний Буг, інший – просто на вулицю.

Вінниця.info

title

title