5 серп. 2021 17:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

78

0

Чому варто купувати медичне обладнання Philips в компанії «АФС Медіцінтехнік»?

Чому варто купувати медичне обладнання Philips в компанії «АФС Медіцінтехнік»?

Медичне обладнання Philips в компанії «АФС Медіцінтехнік»


Чому варто купувати медичне обладнання Philips в компанії «АФС Медіцінтехнік»?

Робота державних лікарень, приватних клінік і діагностичних центрів неможлива без сучасного медичного обладнання. Одним з найбільш якісних і ефективних в своєму сегменті вважається діагностичне медичне обладнання марки Philips Healthcare. Компанія з Нідерландів підкорила світ бездоганною якістю, надійністю і функціональністю своєї високотехнологічної продукції медичного призначення.

Чому варто купувати медичне обладнання Philips в компанії «АФС Медіцінтехнік»? - фото 2

Асортимент медичної техніки Philips

Ознайомитися з найповнішим асортиментом медичної техніки та обладнання торгової марки Philips можна на сайті компанії АФС Медицинтехнік, яка є єдиним офіційним дистриб'ютором компанії в Україна. Постачальник може запропонувати будь-які види діагностичного обладнання для медичних закладів широкого і вузького профілю. Зокрема, клієнти компанії можуть знайти в каталозі такі види обладнання для закладів охорони здоров'я, як:

  • Апарати УЗД;
  • Рентгенівські установки;
  • Устаткування для ангіографії;
  • Комп’ютерні томографи;
  • Апарати МРТ;
  • Медичне обладнання для ШВЛ та ін.

Дізнатися більше про вибір медичного обладнання нового покоління всесвітньо відомої марки Philips Healthcare можна на сайті afsmt.com.ua. Тут же доступний замовлення будь-якого виду обладнання для лікарень, клінік і центрів діагностики в потрібній кількості і з доставкою в будь-який регіон і місто країни.

Чому варто купувати медичне обладнання Philips в компанії «АФС Медіцінтехнік»? - фото 3

Плюси покупки техніки у дистриб'ютора

Плануючи придбання діагностичне обладнання медичного призначення, важливо правильно визначитися з вибором не тільки марки і моделі, а й постачальника. Як правило, таким затребуваним товарів торгують багато фірм і компанії, проте не всі вони можуть зробити таке ж вигідну пропозицію своїм покупцям, як офіційний дистриб'ютор компанії в Україні. Компанія «АФС Медіцінтехнік» здійснює поставки фірмового медичного обладнання для діагностики всесвітньо відомої марки Philips по дійсно вигідними цінами. Звернувшись до офіційного дистриб'ютора, можна забути, що таке побоювання за оригінальність продукції і страх купити підробку за величезні гроші. Тут пропонується тільки оригінальна продукція з сертифікатами якості та посвідченнями походження техніки. До того ж тільки офіційний дистриб'ютор може запропонувати повний спектр послуг з сервісного супроводу та технічної підтримки медичної техніки з гарантією якості.