30 берез. 2010 21:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

29

0

«Подъем» с Сергеем Притулой будил Винницу на Театральной площади

«Подъем» с Сергеем Притулой будил Винницу на Театральной площади

Причина «кіпішу» - несподівана паркова на міському «Парижі» - площі Театральній білого лімузину із 10-ма найкрасивішими дівчатами Вінниці в компанії крутого шоумена Сергія Притули


«Подъем» с Сергеем Притулой будил Винницу на Театральной площади

У п’ятницю з самого ранку центр Вінниці не спав, а співав разом із працівниками численних офісів – вимушеними прогульниками початку робочого дня. Причина «кіпішу» - несподівана паркова на міському «Парижі» - площі Театральній білого лімузину із 10-ма найкрасивішими дівчатами Вінниці в компанії крутого шоумена Сергія Притули. А ще зірковий гість в нереальній шубі запросив сюди на ранкову каву ще двох відомих вінничан – свого друга Вітю «Оленя» і мера обласного центру.

«Подъем» с Сергеем Притулой будил Винницу на Театральной площади 

Перший із групою ТіК співав у 40-хвилинному прямому телеефірі «Нового каналу» свої пісні, а Володимир Гройсман отримав унікальний шанс у «прайм-тайм» привітати всю Україну з «Підйомом»…

- Спершу Притула мав затусити цього ранку на площі перед ринком «Урожай» в компанії валютників та студентів із шаурмою…, - розповів вже після імпровізованого концерту Віктор Бронюк. – Але через міську раду нам вдалось перенести кавову акцію в саме серце Вінниці і думаю від цього виграли всі – вінничани, глядачі «Нового» і сам Притула. Бо популярності у нього і так повні кишені! Але погодьтесь, що площа перед ринком далеко не найкраще місця для зйомок телевізитівки нашої Вінниці.

До речі, після успішного виступу «Оленів» та проведення кількох інтерактивних конкурсів на призи від «Нескафе» Сергія Притулу організаторам акції довелось буквально ховати від чисельної армії прихильниць. Бо коли телевізійний «секс-символ» зізнався прямо на площі, що має коріння з Калинівського району, то натовп фанаток взагалі втратив контроль. І щоб «Тернопільського Сірого» не розірвали на автографи. з «Парижу» зіркового гостя довелось негайно евакуювали в кафе «Тет-а-тет».

«Подъем» с Сергеем Притулой будил Винницу на Театральной площади - фото 2 

І вже тут в компанії 10 чарівних красунь Сергій дав ВІННИЦЯ.info ексклюзивне інтерв’ю. А ще як досвідчена сваха поєднав трубача групи ТіК із рудоволосою «міскою».

- Руденька, не ображай Шамрая – він хороший парень! А якщо жених буде скромний, то давай я перший тебе поцілую!!!, - жартував Притула.

«Подъем» с Сергеем Притулой будил Винницу на Театральной площади - фото 3 

- Це правда, що вчора у Вінниці ти порушив строгий пост?

- Я дуже вибачаюсь, але із хлопцями із вашої групи, Вітьою і його продюсером Олегом ми, на жаль, дуже рідко бачимось… Востаннє класно сиділи з ними , мабуть, ще на весіллі Бронюка і тому вчора трішки надолужили пропущене.

- Про тебе ходять чутки як про круту і дорогу сваху у світі шоу-бізнесу… Невже й у Вінниці ти зводив майбутніх молодят?

- Так, вчора нашого оператора з телеканалу я спробував познайомити із донькою «дяді Петі» - одного вашого місцевого олігарха. Але якось так вийшло, що хлопчина із камерою злякався ночувати в їхній вінницькій «хаті» і доленосне знайомство зірвалось. Тому для збереження іміджу прямо тут в кафе мене реабілітували хлопчина із гурту ТіК та одна із ваших красунь – ось ця руденька. Тому у Вінниці план мінімум як сваха я виконав.

«Подъем» с Сергеем Притулой будил Винницу на Театральной площади - фото 4 

- А навіщо сьогодні ти розбудив половину міста?

- Цей максі тур – «Марафон бадьорих ранків» пройде у 18-ти містах України в рамках виїзних концертів телепроекту «Підйом». Як класно нас сьогодні сприйняли вінничани бачила вся країна і думаю, що для вітчизняного телепростору це справжній прорив. Попереду ще 5 міст – Хмельницький, Тернопіль, Житомир, Чернівці та Рівне. Я піднімав уже 8-м міст, мій напарник Сашко Педан – 5 і як бачимо відгуки лише схвальні. Смачно і весело було всім!

- І як тебе зустріла мала батьківщина – Вінниччина?

- Дуже суперово! Бо я ж наполовину ваш земляк! Бо мій батько, царство йому небесне, був родом із Корделівки Калинівського району. Тому у Вінниці я бував і по родинних каналах і вів тут корпоративи. А два роки тому саме у вашому місті я зустрічався із своїми друзями по студентській команді КВН з якої власне почався мій шлях у шоу-біз, телебачення та Камеді Клаб.

- Окрім центральної площі тобі вдалось щось побачити?

- Це традиційна болячка нашого цеху коли окрім готелю, гримерки і сцени за звичай ти нічого побачити не встигаєш… Але кілька разів ще до нинішньої популярності мені вдалось погуляти по Вінниці без супроводу і скажу у вас класно, майже скрізь чисто, влітку працюють фонтани і горять ліхтарі. На жаль, для порівняння мій рідний Тернопіль десь застряг в середині 90-х і змагатись із сучасною Вінницею не може.

А ще ваше місто відоме на всю країну як полігон для експериментів! То вінницькі «гайці» випробовують на водіях нові дорожні знаки. То готель із шикарною назвою «Вінниця-Савой»! До речі, саме тут, піднос, я вперше ночував на ліжку де від бильця до матрацу 40 сантиметрів! І в цю дірку точно влазить подушка! Хіба не шок?

«Подъем» с Сергеем Притулой будил Винницу на Театральной площади - фото 5 

- А чого ти сховався саме в «Тет-а-тет»?

- Я вперше сюди потрапив кілька років тому і був приємно здивований цінами, сервісом і можливістю залишитись наодинці – втекти від фанатів та мисливців за автографами. Тому тут я вже втретє і не востаннє…

- Ти встиг порахувати кількість свої фанаток «на Парижі»?

- На жаль, ні. Треба у вашої міліції перепитати. Але у Білій Церкві на площі під час нашого приїзду було 5 тисяч людей!

- Твій хриплий голос – це спеціальна фішка?

- Яка фішка? Це у Чернігові ми працювали при мінус 15 і вже за дві перші хвилини промерзли до останньої кістки. Але така вже наша професія, вийшов – працюй хоч би що.

«Подъем» с Сергеем Притулой будил Винницу на Театральной площади - фото 6 

- А з 10-ма красунями в лімузині раніше ти катався?

- Ні, сьогодні вперше я відчув себе таким олігархом. Бо до цього я бував у лімузинах із супер кобітами та вони чомусь завжди були із своїми спонсорами… Тому їдеш у такій компанії і думаєш як це не подивитись на шикарні груди. Бо всі олігархи по своєму прибабахані – сьогодні він тобі платить гроші, завтра – голову відкрутить…

«Подъем» с Сергеем Притулой будил Винницу на Театральной площади - фото 7 

Сьогодні все було по вищому класу, але як у стриптиз клубі – дивитись можна, чіпати – ні! Але я не жлоб і за цю поїздку сповна розрахувався з дівчатами із агенції «Фешн моделс». Чим? Звісно, автографами, дружніми поцілунками та спільним фото на пам’ять.

 

Роман Ковальський, ВИННИЦА.info

 


0
0