13 верес. 2020 13:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

116

0

Подробиці інциденту в Калинівському районі, де пенсіонерка потрапила під комбайн

Подробиці інциденту в Калинівському районі, де пенсіонерка потрапила під комбайн

Залізні лопаті відірвали пенсіонерці ноги


Подробиці інциденту в Калинівському районі, де пенсіонерка потрапила під комбайн

10 вересня у на полі поблизу села Дружелюбівка Калинівського району, 68-річна жінка потрапила під комбайн. В жатку вона втрапила під час збору кукурудзи. Залізні лопаті відірвали пенсіонерці ноги.

Зараз вона знаходиться у лікарні, за її життя боряться медики. Колеги комбайнера кажуть, що у високій кукурудзі він фізично не міг помітити жінку. В якому стані вона зараз та що робила на полі під час жнив – дізналася Вінниця.info.

«Поступила дана пацієнтка до нас в стані травматичного шоку. Травматична ампутація була одної нижньої кінцівки, склепова ні рани іншого стегна. Терміново було проведено оперативне втручання. Виведена вона з травматичного шоку», – каже Владислав Головащенко головний лікар Калинівської районної лікарні.

Жінка досі залишається у важкому стані. Поліцейські припускають, імовірно, на поле вона поїхала цупити кукурудзу.

«За попередніми поясненнями її родичів, скоріше за все вона збирала кукурудзу в полі і забігла в саме насадження для власних потреб», – каже Артем Сарат, слідчий Калинівського відділу поліції.

Кермував комбайном 23-річний чоловік. Колеги його кажуть, що він досвідчений водій. Пенсіонерку просто не побачив у високій кукурудзі. Та й під час жнив на полі, окрім працівників підприємства, сторонніх не мало бути.

«Людей під час збирання кормів або будь-якої культури жнив, ми забороняємо, щоб вони назбирували, ми їх розгонемо звідти, попереджаємо, але, нажаль всіх, всіх не переконаєш. Хтось заходить з іншої сторони, хтось ввечері, хтось вночі», – розповів Андрій Гах головний інженер фермерського господарства.

Поліцейські вже опитали комбайнера. Пенсіонерка дасть свідчення, коли стан її здоров’я покращиться. Комбайн опечатали і днями перевезуть на штраф-майданчик. Наразі комбайнеру загрожує до 8-ми років в’язниці. Та, імовірно, кажуть правоохоронці, після експертиз та слідства статтю перекваліфікують.

Подробиці інциденту в Калинівському районі, де пенсіонерка потрапила під комбайн

Подробиці інциденту в Калинівському районі, де пенсіонерка потрапила під комбайн - фото 2

Подробиці інциденту в Калинівському районі, де пенсіонерка потрапила під комбайн - фото 3

Подробиці інциденту в Калинівському районі, де пенсіонерка потрапила під комбайн - фото 4

Подробиці інциденту в Калинівському районі, де пенсіонерка потрапила під комбайн - фото 5

Вінниця.info