22 квіт. 2021 16:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

115

0

Подружжя вінничан взяли на виховання двох дітей

Подружжя вінничан взяли на виховання двох дітей

Вони стали прийомними батьками для 7-річного В’ячеслава та 8-річної Валерії


Подружжя вінничан взяли на виховання двох дітей

22 квітня подружжя вінничан Сергій та Ірина, підписали договір з виконавчим комітетом Вінницької міської ради про створення прийомної сім’ї. Вони стали прийомними батьками для 7-річного В’ячеслава та 8-річної Валерії.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

«У нас сьогодні приємна подія – створено ще одну прийомну сім’ю у Вінниці. Хочу подякувати Ірині та Сергію, що вони прийняли рішення і пішли на такий важливий крок. Це непросте рішення, адже у сім’ї троє повнолітніх дітей і вони у свою родину приймають ще двох», – зазначила заступниця міського голови Галина Якубович.

Подружжя вінничан взяли на виховання двох дітей

Службою у справах дітей міської ради постійно проводиться робота щодо вирішення проблем соціального захисту дітей, особливо сиріт та позбавлених батьківського піклування. Питання влаштування до сімейних форм виховання таких дітей є одним з найвагоміших. Тому працівники служби проводять роз’яснювальну роботу щодо можливості влаштування дітей до сімейних форм виховання, в тому числі створення прийомних сімей.

Вінничани, які мають бажання створити прийомну родину, можуть звернутися за детальною інформацією до служби у справах дітей Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, тел.67-14-24.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ВМР