25 листоп. 2019 11:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Культура
0

214

0

Показали офіційний трейлер фільму про Миколу Леонтовича, який знімали вінничани. Відео

Показали офіційний трейлер фільму про Миколу Леонтовича, який знімали вінничани. Відео

В Мережі показали офіційний трейлер науково-популярного фільму про Миколу Леонтовича, що входить до серії стрічок «Видатні люди Вінниччини».


Показали офіційний трейлер фільму про Миколу Леонтовича, який знімали вінничани. Відео

В Мережі показали офіційний трейлер науково-популярного фільму про Миколу Леонтовича, що входить до серії стрічок «Видатні люди Вінниччини». Головну роль зіграв священник Назарій Давидовський. На своїй сторінці у «Фейсбук» він повідомив, що для завершення роботи, потрібна фінансова підтримка.

«Друзі, я знаю що багато хто мене запитував за зйомки у фільмі про Миколу Леонтовича. Впродовж півторарічної епопеї ми разом з режисером фільму та автором ідеї Vasyl Medianyi об'їхали Вінницьку та Хмельницьку області, проводили зйомки в різноманітних локаціях. До участі у стрічці було залучено велику кількість акторів. Зараз фільм на стадії закінчення. Я спеціально його перезавантажив сюди на ФБ, бо вірю у силу соціальних мереж, які в наш час приходять на допомогу. Аби завершити виготовлення фільму нам потрібна певна фінансова підтримка, тому по можливості прошу вас поділитись цим відео у себе на сторінці та переслати усім небайдужим. Маємо надію, що знайдуться небайдужі люди, які зможуть прийти на допомогу!!» - йдеться в публікації.


Раніше ми писали, що на Вінниччині тривають зйомки документального кіно про композитора Миколу Леонтовича. Роль композитора зіграв вінницький священик та диригент хору «Соломія» Назарій Давидовський. Фільм короткометражний, тривалістю до 20 хвилин.

Вінниця.info

title