17 лют. 2023 12:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

3584

0

ПокерМатч як один із флагманів мережі iPoker

ПокерМатч як один із флагманів мережі iPoker

Як змінився ПокерМатч після злиття з мережею iPoker та які основні переваги отримали гравці української покерної кімнати

ПокерМатч як один із флагманів мережі iPoker

ПокерМатч як один із флагманів мережі iPoker

Покерна мережа iPoker є однією з найбільших в індустрії. Нещодавно до неї долучився й український рум ПокерМатч. Користувачі отримали більше можливостей і значно ширше поле гравців.

Що змінилося в покерній кімнаті після злиття з iPoker та які нові функції отримали користувачі? Відповіді на ці питання – далі у статті.

Гральна платформа ПокерМатч

Якщо до цього покерист вже грав у одному з румів iPoker, то помітить очевидну схожість в інтерфейсі та дизайні з іншими пропозиціями мережі. Мінімалістичний стиль гарно контрастує із барвистим оформленням лобі та гральних столів.

ПокерМатч як один із флагманів мережі iPoker

Гравцям доступна гра через браузер як із ПК, так і зі смартфону, проте переважна більшість користувачів обирає саме стаціонарні клієнти. Покерна кімната пропонує на вибір три основні й найбільш популярні дисципліни, а саме:

  • Техаський Холдем (найпопулярніший вид гри, де збирається найбільший трафік).
  • Омаха (топову відвідуваність можна спостерігати на лімітах PL4 та PL50).
  • Холдем 6+ (столи Шорд Деку окремо відмічені в головному лобі).

У кеші покеристам доступні столи від 0,01€/0,02€ до 25€/50€, якщо говорити про Холдем та Омаху. Що стосується Холдему 6+,то у цій дисципліні перелік лімітів дещо менший: від 0,02€/0,04€ до 1€/2€. Найбільшу активність можна спостерігати саме на мікролімітах.

Окремо лише для Безлімітного Холдему є Speer Poker (буст-столи) у форматі 6-макс. Користувачі мають змогу здійснювати ставки починаючи від 0,02€/0,05€ й зупиняються на відмітці у 0,50€/1€.

Турнірне лобі дуже насичене й може запропонувати своїм гравцям величезний перелік івентів для гравців із будь-яким бюджетом. Є багато цікавих пропозицій, проте їх всі можна поділити на чотири основні види:

  • МТТ – багатостолові турніри вартістю від 0,20€ (20€ GTD Rebuy та 50€ GTD Turbo Rebuy). Флагманом сітки івентів став Sunday Slam KO, який коштує 150€ при гарантії 50 000€, проте покерна кімната регулярно проводить серії, де призові досягають 100 000€, 200 000€, а подекуди і 500 000€.
  • Twister (Spin&Go) – дуже популярний вид швидких 3-макс івентів із випадковими виплатами (максимальна 200 000€). Бай-іни варіюються від 0,50€ до 200€.
  • SnG (Сіт-енд-гоу) – турніри вартістю від 0,05€ (2-9 гравців за одним столом) та діапазоном вхідних внесків з 0,50€, а для хайролерів доступні івенти вартістю в 200€.
  • Фріроли – безкоштовні турніри, найвідомішим з яких наразі є 25€ Daily Freeroll.

Оновлений PokerMatch – що змінилось після злиття з iPoker

Окрім очевидних візуальних змін, неможливо не помітити суттєве збільшення трафіку. Це не дивно, враховуючи той факт, що мережа АйПокер входить до п’ятірки світових лідерів за кількістю гравців в онлайні. Вдень середня кількість користувачів досягає 5 000, проте у вечірній та нічний час їх число збільшується у декілька разів.

Маючи одне лобі із рештою румів iPoker, логічно, що програма лояльності також буде спільною. Тепер рейкбек на ПокерМатч став ще привабливішим. Накопичуючи Status Points (SP), гравці отримуватимуть кешбек в залежності від досягнутого рівня (від Iron до PokerMatch Elite). При кожному нарахуванні рейкбеку користувач зможе прокрутити “Колесо Фортуни”, де випадково може отримати 100% повернення коштів на свій рахунок.

Також була переформатована бонусна система, і тепер покеристи зароблятимуть ще більше приємних надбавок до банкролу. Всього доступно 14 різновидів бонусів на депозит. Також є призи, що не потребують відіграшу, де зустрічаються фіксовані виплати, фріблайнди та турнірні квитки.

Як відомо, у мережі iPoker дозволене використання стороннього софту (Holdem Manager, Poker Tracker і т.д.), а це дуже приваблює професійних покеристів.

Переваги Покер Матч для українських користувачів

Попри приєднання до великої покерної мережі, рум зберіг декілька основних переваг, що вирізняють його з-поміж інших платформ iPoker. Для українських гравців доступні депозити та кешаути через гривневі картки, що дуже зручно.

Також не змінилась мінімальна сума поповнення та виведення коштів. Покеристи можуть задепити мінімум на 50₴, а зняти з рахунку сумму починаючи від 250₴.

Зверніть увагу: обов’язковою умовою кешауту на Poker Match є проходження процедури верифікації особистості.

В покерній кімнаті періодично проходять відбіркові сателіти у живі покерні серії, що лише додає престижу цій гральній платформі. Поява різноманітних анімацій за столами, збільшений трафік та велика кількість дешевих пропозицій наводять на думки про те, що покер-рум є справжнім флагманом української покерної індустрії.

Джерело: https://cardmates.ua/