3 черв. 2020 09:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

148

0

Покращити імунітет і підлікувати хронічні хвороби – в санаторії «Поділля» створені всі умови

Покращити імунітет і підлікувати хронічні хвороби – в санаторії «Поділля» створені всі умови

Покращити імунітет і підлікувати хронічні хвороби – в санаторії «Поділля» створені всі умови


Покращити імунітет і підлікувати хронічні хвороби – в санаторії «Поділля» створені всі умови

а час карантину чимало з нас відчули втому, моральне та фізичне виснаження. Також даються взнаки хронічні хвороби. Ми знаємо, що важливо мати міцний імунітет для опори організму від інфекційних недуг. Зняття карантинних обмежень дає можливість відвідати ті місця, де можна оздоровитись і тим самим зміцнити свій організм. Санаторій «Поділля» в місті Хмільнику з 15 червня відновлює свою роботу згідно третьої хвилі зняття карантинних обмежень, затвердженої Кабміном.

Імунітет виконує в організмі неймовірно важливу роль — оберігає нас від інфекцій, вірусів та мікробів. Це ціла система, що підтримує здоров’я, бадьорість і витривалість.

На жаль, у більшості жителів міст імунітет ослаблений через погану екологію, неправильне харчування, малу рухливість і нестачу свіжого повітря. Цього року ми, як ніколи зрозуміли, що хороший імунітет може допомогти побороти віруси або взагалі «не підчепити» їх. Саме тому у санаторії «Поділля» розробили найкращі умови для оздоровлення. Адже фахівці знають, як правильно захищати організм від інфекцій.

Останні кілька місяців ми постійно чуємо, що в групі ризику перебувають люди, які мають хронічні захворювання. І, власне, це стосується не тільки епідемії коронавірусу. Якщо у вас є якась «болячка», що час від часу дає про себе знати, тоді не варто її запускати.

В оздоровниці – висококваліфіковані працівники санаторію, які підбирають індивідуальні методи лікування та профілактики. Зручні апартаменти для проживання. Смачна кухня. А чого тільки варте цілюще повітря соснового лісу!

У санаторії «Поділля» дотримуються всіх вимог МОЗу. Дбають про безпеку відвідувачів та працівників. Перед тим, як потрапити на території закладу, всі проходять через спеціальну дезінфікуючу рамку.

У санаторії «Поділля» доступні SPA-процедури: є великий басейн для плавання, що дозволить вам зняти втому та підвищити тонус м'язів, а сауна – відновити енергію. Хамам з басейном використовують як здорові люди, так і ті, хто має певні захворювання (після консультації лікаря). Для організму – це справжній релакс, якого інколи так бракує.

Покращити імунітет і підлікувати хронічні хвороби – в санаторії «Поділля» створені всі умови

Що лікують у санаторії «Поділля»?

У санаторії «Поділля» працюють висококваліфіковані професіонали, які індивідуально підбирають методи для кожного пацієнта. Перед призначенням – проводять обстеження за допомогою сучасного обладнання.

Лікування хвороб методом комплексної терапії та цілющих вод:

  • опорно-рухового апарату;
  • серцево-судинних захворювань;
  • бронхо-легеневої системи
  • суглобів, шкіри;
  • хребта;
  • периферичної нервової системи;
  • хвороби внутрішніх органів;
  • жіночої та чоловічої статевої сфери;
  • ускладнення цукрового діабету.

Особливу цінність мають мінеральні джерела, які використовують у санаторії для бальнеологічного лікування багатьох хвороб та зміцнення імунітету.

Застосовуються більше сотні різних лікувальних процедур з урахуванням можливих протипоказань. Пропонуються різні види терапії, в тому числі:

  • радонове лікування;
  • йодобромні ванни;
  • грязелікування;
  • лікування світлом та лазерна терапія;
  • ультразвукова терапія;
  • масажний душ;
  • загальне оздоровлення.

Всі методики неодноразово підтвердили свою ефективність.

Покращити імунітет і підлікувати хронічні хвороби – в санаторії «Поділля» створені всі умови - фото 2

Проживання

У санаторії «Поділля» на вас чекають комфортабельні номери – на будь-який смак і різну цінову спроможність.

Номер «стандарт» має усі зручності. В кімнаті – односпальне або двоспальне ліжко, тумби, шафа, стільці, телевізор, санвузол, посуд, WI-FI.

Номер «люкс» складається з двох кімнат (спальня і вітальня). Має двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, приліжкові тумбочки, шафу, розкладний диван, стіл, стільці, плазмовий телевізор, холодильник, санвузол з ванною, чайник, посуд, фен, WI-FI.

Номер «апартаменти VIP» складається з двох просторих кімнат: спальна і кімната-студія. Приміщення має обладнану повноцінну кухню і їдальню, а також шафу-купе, м'який куточок з журнальним столиком, плазмовий телевізор в кожній кімнаті, широке двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, приліжкові тумби, комод, фен, Wi-Fi. Простору ванну кімнату.

У Хмільнику завжди можна відпочивати з друзями, дитиною, рідними. Отримувати позитивні враження та покращувати своє самопочуття. Санаторій «Поділля» - це найкращий варіант для оздоровлення розташований в цілющому сосновому лісі. Чарує мальовничими околицями, завжди чистим повітрям і захоплюючим видом з вікон готелю. Територія довкола ідеально підходить для прогулянок і приємного проведення часу.

На базі санаторію функціонує цілий рік власна кухня. У меню присутні не тільки класичні страви української кухні, а й лікувальні столи для тих, хто змушений з певних причин дотримуватися дієтичного харчування.

Покращити імунітет і підлікувати хронічні хвороби – в санаторії «Поділля» створені всі умови - фото 3

За міцним імунітетом, цілющим повітрям, радоновою водою і спокоєм – приїжджайте в один з кращих курортів України – санаторій «Поділля».

Сайт санаторію «Поділля»: http://radon.com.ua/uk/

Адреса санаторію «Поділля»: вул. Курортна, 10, м. Хмільник, Вінницької області, інд. 22000

Відповіді по медичним питанням:

+38 (098) 93-34-366 (Київстар)

+38 (066) 16-12-113 (MTC)

Відділ реєстрації та реалізації путівок:

+38 (04338) 2-44-31

+38 (067) 23-23-415 (Київстар)

+38 (063) 68-55-053 (Life)

+38 (095) 63-59-606 (MTC)

+38 (04338) 2-31-02 (Факс)