8 груд. 2016 13:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

228

0

Покупка з «сюрпризом»: у пакунку з кукурудзяними паличками знайшли дохлу мишу

Покупка з «сюрпризом»: у пакунку з кукурудзяними паличками знайшли дохлу мишу

 Споживачі, які встигли вжити палички з цієї партії, чекають спецперевірку, чи не був гризун отруєний.  


Покупка з «сюрпризом»: у пакунку з кукурудзяними паличками знайшли   дохлу мишу

На Вінниччині під Калинівкою у магазині, який розташований у військовому містечку, 7 грудня люди придбали кукурудзяні палички, в яких знайшли дохлу мишу.

Про це Вінниця.info повідомив власник магазину, де здійснили покупку.

«Мамочка купувала своєму сину у нас ці палички. Розповідає, розірвали упаковку, дитина почала  їсти. Аж раптом намацує той «сюрприз».  Вони до нас це все і принесли. Клієнтка без претензій. Претензії у цьому випадку можуть бути лише до виробника. Коли нам принесли цей «сюрприз», зрозуміло, ця мишка померла у цукровому житті. Вона навіть не почала розкладатися. Померла там, на виробництві. Це свіжа партія. Постачальник привіз 20 пачок запакованих у фірмовій упаковці. Маємо накладні та чеки. Мишка у нас ми її в холодильник поклали, пакунок також у нас. Клієнтка попросила розібратися. Бо з поставщиком ми для цього конфузу не маємо відношення», - розповів власник магазину Олег Омелянчик. 

Власник магазину вже викликає спеціалістів з захисту прав споживачів, держпродспоживслужбу, буде складати акти та писати скарги на виробника, який в Кривому Розі.

«Якщо не буде реакції виробника, будемо подавати на них до суду. Чесно кажучи, у нас у всіх істерика. Продавщиця, якраз до цього їла ці ж палички, себе почала погано почувати. Бо невідомо, можливо, тваринка була отруєна. Ми і самі їли ті палички. І тепер будемо мати науку. Все те, що лежить в упаковці, спочатку треба висипати і дивитися, чи немає там чогось зайвого», - зауважив Омелянчик. 

Покупка з «сюрпризом»: у пакунку з кукурудзяними паличками знайшли   дохлу мишу

Покупка з «сюрпризом»: у пакунку з кукурудзяними паличками знайшли   дохлу мишу - фото 2

Вінниця.info, фото надані власником магазину