23 верес. 2019 11:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

440

0

Поліпшення стану маршруток на Агрономічне – вінничани підписують нову петицію

Поліпшення стану маршруток на Агрономічне – вінничани підписують нову петицію

Зараз зі сторони Вінниці в напрямку Агрономічного не дуже комфортні маршрути – багатьом потрібно добиратися із пересадками.


Поліпшення стану маршруток на Агрономічне – вінничани підписують нову петицію

Вінничанка Марія Ромашкан зареєструвала звернення до міської ради із проханням поліпшити стан маршруток на с. Агрономічне. Оскільки зараз зі сторони Вінниці в напрямку Агрономічного та навпаки не дуже комфортні маршрути – багатьом потрібно добиратися із пересадками.

«Прошу розглянути та підтримати мою петицію ,щодо поліпшення стану маршруток на с. Агрономічне садове товариство ОСТ «Барський масив» у зв‘язку з не зовсім комфортними маршрутами зі сторони міста та навпаки (мається на увазі, що більшості людей потрібно робити пересадки) в слідуючих аспектах:

Продовжити один із перечислених маршрутів на вибір та розумний розсуд- до зупинки Садова (Магазин Удачнік) із кінцевої Барського шосе, а саме:

  • маршрут №17Б «Барське шосе – вул. Лугова»;
  • маршрут №13А «Св.Масив- Барське шосе»;
  • №21 «Педучилище – Барське шосе».

Або розглянути альтернативні методи вирішення проблеми,а саме:

  • Опрацювати та затвердити план часу графіку руху вже наявних маршрутів: №11Б «Корея – Барське шосе (Садове)»та №16 А «Вінницяоблводоканал Барське шосе (Садове)»;
  • Зробити його загальнодоступним шляхом вивішення у салонах транспорту (так було у попередніх автобусах);
  • Та продовжити графік руху маршрутів до 23:00 (більшість молоді працює до пізнього часу і я в тому числі, і ми не маємо змоги, окрім «Таксі», як доїхати додому. Та прошу взяти до уваги, що даний район з кожним роком росте та розвивається!).

Також хочу зазначити, що це прохання не потребує значних капіталовкладень, які як ми знаєм не передбачені у міському бюджеті.

Також ваша наймовірніша відповідь що: «графік руху данних маршрутів 20 хв з урахуванням наявного пасажиропотоку та потреб мешканців в перевезеннях є достатньою» - не є достовірною та не відповідає дійсності (на вихідних маршрут номер 11 Б можна прочекати 40 хв!). Так цих маршрутів достатньо, але зі сторони міста додому та навпаки, на роботу доїхати без пересадок неможливо, особливо у вечірній та нічний час. Та відповідь що - «данний район цілком задововолений» - нашу громаду заздалегідь не влаштовує.

Та по можливості облаштувати зупинку «Садова»громадського транспорту посадочною платформою та посадочним павільйоном», – йдеться в петиції.

Вінниця.info