26 листоп. 2022 12:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

91

0

Поліцейські Вінниччини долучились до акції проти насильства

Поліцейські Вінниччини долучились до акції проти насильства

Вінницькі поліцейські прийняли учать в заході, організованому в рамках всесвітньої акції «16 днів активізму проти домашнього та гендерно зумовленого насильства». Акцію провели для внутрішньо переміщених сімей з Луганської області


Поліцейські Вінниччини долучились до акції проти насильства

Вінницькі поліцейські прийняли учать в заході, організованому в рамках всесвітньої акції «16 днів активізму проти домашнього та гендерно зумовленого насильства». Акцію провели для внутрішньо переміщених сімей з Луганської області.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Презентація акції, участь у якій взяли, поліцейські ювенальної превенції та сектору протидії домашньому насильству Вінницького районного управління поліції, відбулась у Вінниці на території хабу «Луганщина моя».

Для учасників розмістили локації з інформаційними матеріалами: як діяти аби запобігти домашньому насильству, насильству пов’язаного з воєнними діями та збройним конфліктом, рекомендації щодо виявлення та реагування на випадки жорстокого поводження з дітьми в умовах воєнного стану та як говорити з дітьми про війну.

Присутні отримали правові консультації від поліцейських, працівників центру безоплатної вторинної допомоги та соціальних служб.

Під час акції поліцейські подарували дітям повітряні кульки та познайомили зі службовим автомобілем, а через гучномовець співали патріотичних пісень.

«На фоні війни, ми не повинні забувати, що проблема домашнього насильства нікуди не зникла – в цих умовах вона лише загострилась. Саме тому вінницькі правоохоронці працюють з цією проблемою у посиленому режимі. Ми реагуємо на усі повідомлення та надаємо постраждалим від домашнього насильства повний перелік поліцейських послуг. До кривдників застосовуємо усі заходи, передбачені законодавством, також займаємось профілактичною роботою», - розповів начальник сектору протидії домашньому насильству Валерій Кравчук.

Правоохоронці наголошують: Ви постраждали від насильства або стали свідком вчинення домашнього насильства, негайно повідомляйте про це у поліцію: на оперативну лінію 102, у територіальні підрозділи або зверніться до дільничного офіцера поліції/поліцейського офіцера громади.

Поліцейські Вінниччини долучились до акції проти насильства

Поліцейські Вінниччини долучились до акції проти насильства - фото 2

Поліцейські Вінниччини долучились до акції проти насильства - фото 3

Поліцейські Вінниччини долучились до акції проти насильства - фото 4


Поліцейські Вінниччини долучились до акції проти насильства - фото 5

Поліцейські Вінниччини долучились до акції проти насильства - фото 6

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції