10 листоп. 2020 13:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

60

0

Поліцейські Вінниччини розкрили серію крадіжок. Один із затриманих викрав з авто 4 тисячі гривень та продукти

Поліцейські Вінниччини розкрили серію крадіжок. Один із затриманих викрав з авто 4 тисячі гривень та продукти

Впродовж 9 листопада правоохоронці Вінниччини розкрили чотири крадіжки, вчинені на території області


Поліцейські Вінниччини розкрили серію крадіжок. Один із затриманих викрав з авто 4 тисячі гривень та продукти

Впродовж 9 листопада правоохоронці Вінниччини розкрили чотири крадіжки, вчинені на території області. Серед них – крадіжка з автомобіля, квартири та господарських приміщень. За всіма фактами правоохоронці відкрили кримінальні справи.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як зазначають правоохоронці, на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про те, що невідомі особи вчинили крадіжку 4 тисяч гривень та продуктів харчування з автомобіля Hyundai, запаркованого на одній з вулиць міста Вінниці.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з’ясували, що потерпілий разом з товаришем до приїзду поліцейських затримали одного із зловмисників, коли той намагався втекти. Правопорушником виявився 40-річний раніше судимий за майнові злочини вінничанин.

Зловмисника затримали в процесуальному порядку, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронці встановлюють місця перебування його спільників.

Цієї ж доби шаргородські поліцейські затримали 40-річного місцевого жителя, який з квартири у селі Деребчин вчинив крадіжку мобільного телефону.

Співробітники Гайсинського відділу розшукали раніше судимого 51-річного правопорушника, який підозрюється у крадіжці велосипеда «Шарп» з гаражного приміщення місцевого жителя.

Хмільницькі поліцейські встановили особу правопорушника, який у вересні з господарського приміщення жителя села Пустовійти викрав двигун до велосипеда. Зловмисником виявився 17-річний місцевий мешканець.

За усіма фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Вінниччині затримали двох молодиків, яких підозрюють у 8 крадіжках з аптек та магазинів.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі - https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото – поліції