4 трав. 2020 14:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

56

0

Поліцейські Вінниччини за тиждень розкрили понад 90 злочинів

Поліцейські Вінниччини за тиждень розкрили понад 90 злочинів

Правоохоронці за тиждень отримали майже 6 000 повідомлень від громадян


Поліцейські Вінниччини за тиждень розкрили понад 90 злочинів

Впродовж минулого тижня до поліції Вінницької області зверталися майже 6 000 разів. Поліцейські відреагували на 3932 заяви та повідомлення від громадян. 355 з них носили кримінальний характер. Правоохоронці встановили також особи громадян, які вчинили 91 злочин.

Про це 4-го травня повідомили у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса, поліцейські розкрили два факти умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, одне з яких призвело до смерті потерпілого. Зокрема, затримано зловмисника, який завдав смертельних ушкоджень мешканцю Ямпільського району, та підозрюваного, який завдав вогнепального поранення жителю Піщанського району.

Окрім того, впродовж тижня працівниками територіальних органів поліції розшукано 24 зловмисників, що підозрюються у скоєнні крадіжок чужого майна та 1 грабіжника.

Підрозділами поліції викрито 9 фактів незаконного збуту наркотичних засобів та 17 випадків незаконного зберігання наркотичних засобів.

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці задокументували 2 факти, пов’язаних з незаконним обігом вогнепальної та холодної зброї, боєприпасів і вибухових речовин. Поліцейські вилучили 1 гранату, 70 набоїв, 2 пістолети та 2 тротилові шашки.

Працівниками управління Превентивної діяльності ГУНП та працівниками Управління патрульної поліції складено 2 тис. 976 протоколів за порушення Правил дорожнього руху, у тому числі затримано 105 водіїв, що керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Крім того поліцейськими розшукано п’ятеро безвісти зниклих дітей.

Поліцейські Вінниччини за тиждень розкрили понад 90 злочинів

Нагадаємо, жителька Черкаської області виявила в підсобці власного будинку, яким вона не користується та який знаходиться в Бершадському районі Вінниччини, склад зброї. Про знахідку вона відразу повідомила поліції.

Вінниця.info, інфографіка – поліції