3 лют. 2021 09:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

102

0

Поліцейські Вінниччини затримали одесита, який побив свого родича. Літній чоловік помер в лікарні

Поліцейські Вінниччини затримали одесита, який побив свого родича. Літній чоловік помер в лікарні

Тривалий час підозрюваний заперечував свою причетність до смерті потерпілого.


Поліцейські Вінниччини затримали одесита, який побив свого родича. Літній чоловік помер в лікарні

1 лютого поліцейські Вінниччини затримали 35-річного жителя Одеської області, який підозрюють у нанесенні несумісних з життям травм 74-річному родичу з Чечельницької громади. З’ясувалося, що літнього чоловіка племінник побив під час розпиття алкоголю. Від отриманих травм потерпілий помер в лікарні.

Про це інформують у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, слідчі та оперативники протягом двох тижнів збирали докази причетності правопорушника до злочину. Попри те, що чоловік категорично заперечував свою причетність до смерті потерпілого, після проведеної судово-медичної експертизи, яка підтвердила підозри поліції про насильницьку смерть пенсіонера, правопорушника затримали.

За словами заступника начальника Відділу поліції №1 Гайсинського районного управління поліції Вадима Революка, потерпілий, житель Чечельницької територіальної громади, потрапив до лікарні у важкому стані ще 24 січня. Через свій безпорадний стан чоловік не міг розповісти обставити отримання травм. Згодом працівники поліції запідозрили 35-річного племінника потерпілого, який протягом трьох днів гостював у родича, у побитті останнього. При спілкуванні з поліцейськими чоловік запевняв, що йому не відомі обставини травмування дядька, і коли він поїхав на Одещину, то з родичем все було гаразд.

В кінці січня потерпілий помер у лікарні. Після проведення судово-медичної експертизи та інших процесуальних дій, слідчі отримали докази, які змусили племінника зізнатись у вчиненні злочину.

Як з’ясувалось, під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, і племінник побив свого дядька.

Зловмисника затримали у процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Вінниччині чоловік та жінка напали на 96-річного ветерана Другої світової війни.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – ілюстративне