7 трав. 2020 15:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

68

0

Поліцейські затримали іноземця, який втік до Вінниці після того, як ножем поранив у Львові співмешканку

Поліцейські затримали іноземця, який втік до Вінниці після того, як ножем поранив у Львові співмешканку

Йому загрожує до семи років позбавлення волі


Поліцейські затримали іноземця, який втік до Вінниці після того, як ножем поранив у Львові співмешканку

1 травня до Львівської поліції надійшло повідомлення, що біля однієї з міських автомийок невідомий чоловік побив та наніс ножові поранення місцевій працівниці, після чого втік. В процесі розслідування поліцейські дізналися, що нападник ‒ іноземець і до цього жив разом з потерпілою. Згодом вдалося з’ясувати, що він втік до Вінниці, де його і вдалося затримати.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції Львівської області.

1 травня у поліцію надійшло повідомлення про те, що на території автомийки, розташованої у Шевченківському районі Львова, невідомий чоловік побив працівницю, завдав їй ножових поранень, після чого втік з місця скоєння злочину. Медики діагностували у потерпілої, 32-річної львів’янки, зокрема, чисельні колото-різані рани в ділянці грудної клітини та обличчя.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції, оперативники карного розшуку, а також співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці, напав на жінку спричинив її співмешканець ‒ іноземець віком 28 років.

До розшуку іноземця були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що зловмисник переховується у місті Вінниця і вчора, 6 травня, за сприяння поліцейських Вінничини, затримали його.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.


Нагадаємо, раніше в Жмеринському районі затримали групу чоловіків, серед яких був працівник правоохоронних органів. Затримані напали на кількох вінничан. Один з нападників вирішив, що потерпілі пошкодили його автівку, і, аби «розібратися» з ними, покликав товаришів.

Вінниця.info, фото та відео ‒ поліції

title