25 трав. 2020 18:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

63

0

Поліцейські знайшли підлітка, який зник з лікарні на Вінниччині

Поліцейські знайшли підлітка, який зник з лікарні на Вінниччині

Хлопець залишив лікувальний заклад, бо скучив за рідними


Поліцейські знайшли підлітка, який зник з лікарні на Вінниччині

В Шаргородському районі 24 травня підняли весь особовий склад поліції на розшук неповнолітнього, який зник з лікарні. 17-річного хлопця знайшли неподалік села, де проживає його родина.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

24 травня, до поліції надійшло повідомлення з шаргородської лікарні про те, що з медичного закладу зник 17-річний пацієнт. Прибувши до установи, поліцейські з’ясували, що неповнолітній самовільно залишив лікарню, не взявши з собою навіть одягу.

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції обласної поліції Людмила Кузнєцова, на пошуки хлопця задіяли весь особовий склад шаргородської поліції, піші поліцейські патрулі та екіпажі груп реагування патрульної поліції.

Поліцейські прочісували територію міста, лісопосадки, перевіряли усі приміщення та місця, де міг бути хлопець.

Через півтори години правоохоронці побачили зниклого на околиці села, у якому проживає він разом з родиною. Хлопець під дощем пройшов 9 кілометрів з лікарні додому.

Втікач пояснив, що захотів повернутися до рідних, тому пішов з медзакладу.

З хлопцем провели профілактичну бесіду, закликали більше не вчиняти подібних дій, адже вони можуть призвести до негативних наслідків.

Загалом, з початку 2020 року поліцейські Вінниччини розшукали 152 дитини, які за різних обставин залишили свої домівки. Зокрема, за минулий тиждень розшукано 5 неповнолітніх, а за вихідні дні – 2. У більшості випадків діти йшли з дому через непорозуміння з дорослими.

Вінниця.info