7 верес. 2017 17:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

54

0

Поліцейському з Вінниччини призначили заставу на 3 тисячі більшу від суми хабаря

Поліцейському з Вінниччини призначили заставу на 3 тисячі більшу від суми хабаря

 

 Поліцейського хабарника можуть випустити за 30 тисяч застави


Поліцейському з Вінниччини призначили заставу на 3 тисячі більшу від суми хабаря

 Підозрюваному правоохоронцю, за вимагання та отримання неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб з можливістю внесення застави в сумі 33 тис 650 гривень.

Про це повідомляє прес- служба прокуратури Вінницької області.

Слідчим суддею Вінницького міського суду, сьогодні, 7 вересня, задоволено клопотання слідчого слідчого відділу прокуратури Вінницької області про обрання запобіжного заходу тимчасово виконувачу обов’язків начальника одного із відділень поліції ГУ НП у Вінницькій області, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 3 ст. 368 КК України, який вимагав та отримав від заявника неправомірну вигоду в сумі 30 тис грн за не перешкоджання у зайнятті господарською діяльністю.

Правоохоронцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб з можливістю внесення застави в сумі 33 тис 650 гривень.

Наразі за вказаним фактом у кримінальному провадженні проводяться слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення.

Довідка.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді  позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Вінниця.info