1 жовт. 2020 17:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

76

0

Поліція розшукує жінок, які потерпіли від дій вінницького «альфонса»

Поліція розшукує жінок, які потерпіли від дій вінницького «альфонса»

Чоловік під різними вигаданими ситуаціями видурював великі суми грошей


Поліція розшукує жінок, які потерпіли від дій вінницького «альфонса»

У Вінниці поліція розшукує жінок, які потерпіли від шахрайських дій 30-річного чоловіка. Він входив у довіру жінкам, починав з ними жити і під різними вигаданими ситуаціями видурював великі суми грошей. Також на двох співмешканок чоловік оформив кредити на суму 100 і 150 тисяч гривень.

Одну з потерпілих, коли вона заявила про припинення стосунків, чоловік вивіз у ліс, погрожував ножем та принижував. 30 вересня зловмиснику слідчі оголосили про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу, а суд арештував на час досудового розслідування.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Зловмисник діяв за заздалегідь заготовленою схемою. Він знайомився з жінками, за кілька днів робив їм пропозицію одружитись, дарував обручку та починав жити разом, чекаючи весілля. З однією потерпілою він прожив три місяці, з другою – сім. За цей час, під приводом фінансових труднощів, пов’язаних з бізнесом, хворобами, аваріями, у які він нібито потрапляв, зловмисник видурював у своїх жінок значні суми грошей.

Крім цього, за час спільного проживання зловмисник скористався копіями паспортів потерпілих та без їх відома оформив на них миттєві Інтернет-кредити. Про це жінки дізнались від представників кредитних спілок, які почали телефонувати та нагадувати про погашення кредитної заборгованості. Як з’ясувалось, на ім’я однієї потерпілої зловмисник отримав 150 000 гривень кредитних коштів, іншої – 100 000 гривень.

За наявною інформацією, це не всі жертви зловмисника. Якщо хтось впізнав чоловіка та постраждав від його злочинних дій, телефонуйте до Лівобережного відділення поліції за номерами: (068)064-51-84.

Зловмиснику оголошено про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Вінниця.info, фото поліції