8 листоп. 2017 11:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

125

0

Поліція встановила особу «маніяка», який чіплявся до школярок біля 1-ї школи у Вінниці

Поліція встановила особу «маніяка», який чіплявся до школярок біля 1-ї школи у Вінниці

 Це 22-річний вінничанин, який має певні психічні розумові порушення


Поліція встановила особу «маніяка», який чіплявся до школярок біля 1-ї школи у Вінниці

 В поліцію надійшло дві заяви від батьків старшокласниць, про те, що незнайомець чіплявся до дівчат. Тілесних ушкоджень у потерпілих від його дій не було, однак вони налякалися дивною поведінкою незнайомця, який шарпав їх за руки та волосся, клав руку на плече. Поліція встановила особу хлопця, який з невідомими намірами підстерігав учениць 1-ї гімназії м. Вінниці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області

На підставі заяв слідчим відділом поліції Вінницького міського відділу поліції було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Відразу після надходження повідомлень працівниками поліції ювенальної превенції, оперативниками проводилися заходи по встановленню особи зловмисника. До навчальних закладів були наближені патрулі поліції.

Вчора особа хлопця була встановлена. Це 22-річний вінничанин, який має певні психічні розумові порушення. Він проживає з батьками, перебуває на обліку у відповідному медичному закладі. Поліцейські опитали його в присутності батьків. Свої дії він пояснив бажанням познайомитися, оскільки страждає від самотності та відсутності спілкування через повільну мову. Жодних негативних намірів він не мав.

Поліцейські провели бесіду з батьками хлопця про необхідність надання сину більшої уваги та контролю за поведінкою, рекомендували провести його додаткове обстеження в медичному закладі, аби в подальшому не допустити з його боку жодних протиправних дій.

Вiнниця.info