17 лип. 2019 13:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

65

0

Поліція затримала чоловіка, який на зупинці пограбував вінничанина

Поліція затримала чоловіка, який на зупинці пограбував вінничанина

Потерпілий розповів, що близько 23-ї години, перебуваючи на зупинці громадського транспорту, невідомий чоловік його штовхнув та відібрав мобільний телефон


Поліція затримала чоловіка, який на зупинці пограбував вінничанина

16 липня поліцейські встановили особу чоловіка, який три тижні тому пограбував жителя м. Вінниці. Застосувавши фізичну силу, нападник відібрав у потерпілого мобільний телефон.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

До поліції звернувся 40-річний вінничанин та повідомив, що його пограбували. Потерпілий розповів, що близько 23-ї години, перебуваючи на зупинці громадського транспорту, невідомий чоловік його штовхнув та відібрав мобільний телефон.

За словами заступника начальника Київського відділення поліції Інни Татарченко, проведеними оперативно-розшуковими заходами за підозрою у вчиненні злочину поліцейські затримали 31-річного жителя Томашпільського району. Телефон потерпілого правопорушник здав у ломбард.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.

Вінниця.info