29 берез. 2012 15:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Влада
0

63

0

«Померлий» на Вінниччині військовий санаторій «Хмільник» планують реанімувати на Пасху

«Померлий» на Вінниччині військовий санаторій «Хмільник» планують реанімувати на Пасху

В квітні відновить роботу військовий санаторій «Хмільник»


«Померлий» на Вінниччині військовий санаторій «Хмільник» планують реанімувати на Пасху

У лютому 2011 року Міністерством оборони України виділені кошти для відновлення життєдіяльності санаторію. Відновлення роботи військового санаторію «Хмільник» планується на квітень 2012 року.

Про це йдеться в повідомленні військової прокуратури Центрального регіону України.

Ситуація, що склалась у військовому клінічному санаторії «Хмільник» знаходиться під постійним контролем військової прокуратури Вінницького гарнізону. З метою забезпечення конституційного права працівників санаторію на оплату праці в першу чергу, в період з вересня 2011 року по даний час прокуратурою гарнізону в інтересах працівників санаторію було подано до суду 300 заяв про видачу судових наказів щодо стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати на загальну суму понад 1,3 млн. гривень (12 заяв на суму 58 тис. гривень в 2012 році).

Усі подані заяви задоволені та скеровані для примусового виконання у відділ державної виконавчої служби Хмільницького міського управління юстиції. За позовами військової прокуратури реально погашено заборгованість перед громадянами на суму 938 тис.гривень.

У грудні 2011 року було здійснено вимушену зупинку санаторію з метою недопущення росту боргів за газ, водопостачання та ін. У той же час працівники санаторію не звільнялися, у зв’язку з чим борг по заробітній платі дещо виріс.

У лютому 2011 року Міністерством оборони України виділені кошти для відновлення життєдіяльності санаторію, модернізації системи опалення, тощо.

Відновлення роботи санаторію планується на квітень 2012 року.

ВИННИЦА.info


0
0