20 груд. 2016 11:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

121

0

Літак-реанімація доправив у Вінницю 12 поранених бійців

Літак-реанімація доправив у Вінницю 12 поранених бійців

 12 військових, яких з зони АТО доправили у Вінницю, забезпечені усіма медикаментами, проте є потреба в одязі та засобах гігієни. 


Літак-реанімація доправив у Вінницю 12 поранених бійців

 20 грудня медики Вінницького військово-клінічного центру продовжують обстеження тв лікування поранених бійців, яких вчора доправили з Чугуєва.

«Борт прибув по маршруту Чугуєв - Вінниця. Привезли 12 поранених військових з зони АТО. Лікарі кажуть, у всіх стан – стабільний. Їм надають кваліфіковану медичну допомогу. Всіма ліками забезпечені на високому рівні. Чи будуть і сьогодні у Вінницю доправляти бійців, такої інформації не маю. Наскільки мені відомо, такого маршруту на сьогодні немає», - повідомив Вінниця.info Олександр Холява представник Вінницького регіонального медіа-центру Міністерства Оборони України.

Бійців доправили військовим літаком АН-12 «Vita». Це військовий санітарно-транспортний і реанімаційно-операційний літак, український варіант модернізації радянського літака.

«Наскільки мені відомо, кілька бійців зараз знаходяться у реанімації.  Я так розумію, 54 та 25 батальйон. Їм потрібні  - пелюшки в реанімацію, засоби для гігієни, одяг, мобільний телефон. На зараз - це всі потреби», - розповіла волонтер Лариса.

Вінниця.info